Beoordelingen Geijtenbeek Verhuizers

8,5
19 beoordelingen

Gemiddeld cijfer gebaseerd op beoordelingen tot 12 maanden geleden.

  • Verwachting waargemaakt 8,8
  • Informatievoorziening 8,1
  • Deskundig advies 8,4
  • Overeenkomst volgens afspraak 8,6
  • Vriendelijkheid taxateur 8,6
  • Vriendelijkheid verhuisteam 8,8
  • Vriendelijkheid overige medewerkers 8,5
  • Deskundigheid taxateur 8,6
  • Deskundigheid verhuisteam 8,6
  • Deskundigheid overige medewerkers 8,3
  • Nakomen gemaakte afspraken 8,6
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 8,6
  • Oplossen van klachten 8,4
  • Oplossen van schade 8,4
  • Verhouding kwaliteit - prijs 8,5
1 t/m 10 van 103 beoordelingen

J.W. uit: VLISSINGEN

14-10-2019
8,6

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Prima uitgevoerd, mannen kan je gewoon hun gang laten gaan.

Verbeterpunten:
Communicatie vanuit kantoor. tot 2x toe niet teruggebeld op vragen waar niet direct antwoord op was.

Aanbeveling: ja

jozias uit: goes

02-10-2019
9,8

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Aanbeveling: ja

ko uit: Krabbendijke

23-08-2019
6,5

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice

Aanbeveling: ja

Hans uit: Terneuzen

29-07-2019
8,4

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Snelheid, deskundigheid

Verbeterpunten:
Afspreken wanneer koffie, lunchpauzes

Aanbeveling: ja

Ted uit: Goes

15-07-2019
8,9

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, In- uitpakservice

Aanbeveling: ja

Colette uit: Leiden

05-06-2019
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Fantastish team! Zeker het beste ik heb ooit van verhuizen gebruikt.

Aanbeveling: ja

Olga uit: Wilhelminadorp

27-05-2019
8,2

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Geduld, relaxte houding , correctheid! Inspanningen en inzet.

Verbeterpunten:
Slang wasmachine niet dieper insteken dan 15 cm. Nu veel dieper waardoor de wasmachine water overvloedig water loosde.
Via internetadvies opgelost.

Mijn kasten: daar ben ik nog niet tevreden over ( bespreek ik als Mathieu komt)
Voor mezelf beter zorgen voor de verhuizers! ( vocht etc.) was aan mijn aandacht ontsnapt.

Heel vervelend dat ik onontkomelijk deze dag zowel naar de advocaat moest en de notaris. Wist ik pas donderdagavond.

Aanbeveling: ja

arjan uit: goes

23-05-2019
8,6

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
goed geregeld maar vond het jammer dat ikzelf een dag van tevoren moest bellen hoe laat ze de volgende dag zouden komen,heb daar helaas geen bericht van gehad

Verbeterpunten:
goed geregeld maar vond het jammer dat ikzelf een dag van tevoren moest bellen hoe laat ze de volgende dag zouden komen,heb daar helaas geen bericht van gehad

Aanbeveling: ja

P.J. uit: Kapelle

18-05-2019
8,4

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag

Aanbeveling: ja

Jelle uit: Rotterdam

15-04-2019
9,0

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag

Aanbeveling: ja