Beoordelingen Geijtenbeek Verhuizers

8,6
19 beoordelingen

Gemiddeld cijfer gebaseerd op beoordelingen tot 12 maanden geleden.

  • Verwachting waargemaakt 8,9
  • Informatievoorziening 8,3
  • Deskundig advies 8,5
  • Overeenkomst volgens afspraak 8,7
  • Vriendelijkheid taxateur 8,7
  • Vriendelijkheid verhuisteam 9,0
  • Vriendelijkheid overige medewerkers 8,6
  • Deskundigheid taxateur 8,7
  • Deskundigheid verhuisteam 8,7
  • Deskundigheid overige medewerkers 8,5
  • Nakomen gemaakte afspraken 8,8
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 8,7
  • Oplossen van klachten 8,5
  • Oplossen van schade 8,4
  • Verhouding kwaliteit - prijs 8,6
1 t/m 10 van 98 beoordelingen

Colette uit: Leiden

05-06-2019
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Fantastish team! Zeker het beste ik heb ooit van verhuizen gebruikt.

Aanbeveling: ja

Olga uit: Wilhelminadorp

27-05-2019
8,2

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Geduld, relaxte houding , correctheid! Inspanningen en inzet.

Verbeterpunten:
Slang wasmachine niet dieper insteken dan 15 cm. Nu veel dieper waardoor de wasmachine water overvloedig water loosde.
Via internetadvies opgelost.

Mijn kasten: daar ben ik nog niet tevreden over ( bespreek ik als Mathieu komt)
Voor mezelf beter zorgen voor de verhuizers! ( vocht etc.) was aan mijn aandacht ontsnapt.

Heel vervelend dat ik onontkomelijk deze dag zowel naar de advocaat moest en de notaris. Wist ik pas donderdagavond.

Aanbeveling: ja

arjan uit: goes

23-05-2019
8,6

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
goed geregeld maar vond het jammer dat ikzelf een dag van tevoren moest bellen hoe laat ze de volgende dag zouden komen,heb daar helaas geen bericht van gehad

Verbeterpunten:
goed geregeld maar vond het jammer dat ikzelf een dag van tevoren moest bellen hoe laat ze de volgende dag zouden komen,heb daar helaas geen bericht van gehad

Aanbeveling: ja

P.J. uit: Kapelle

18-05-2019
8,4

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag

Aanbeveling: ja

Jelle uit: Rotterdam

15-04-2019
9,0

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag

Aanbeveling: ja

Ellen uit: Halsteren

11-04-2019
8,1

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Personeel zeer netjes en bereid tot kort betrekken van ons zoontje tijdens de verhuizing. Persoonlijke touch.

Aanbeveling: ja

Cornelis uit: UTRECHT

06-03-2019
8,2

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Aanbeveling: ja

Christine uit: Kapelle

02-03-2019
6,7

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Aanbeveling: ja

Peter uit: Terneuzen

22-02-2019
9,6

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken, Handymanservice

Pluspunten:
combinatie verhuizen en handymanservice werkte uitstekend

Verbeterpunten:
geen

Aanbeveling: ja

Cary uit: AAGTEKERKE

25-01-2019
9,0

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag

Pluspunten:
In een voor de klant zeer hectische periode, komt het verhuisteam zeeer relaxed over. En werken ze zeer accuraat en netjes en denken mee.
Een dikke tien voor Sven, Walter en Niels. Ook de oudere heer die nog speciaal extra verhuisdozen kwam brengen, was zeer hulpvaardig en attent.
Onze hartelijke dank en we zien jullie heeeeeel graag terug in maart.

Verbeterpunten:
De telefoontjes beantwoorden door een callcenter is zeer begrijpelijk, maar voor de klant niet practisch omdat je niet direct antwoord krijgt op je vragen.

Aanbeveling: ja