Beoordelingen Limburgse Verhuis Centrale B.V.

9,4
47 beoordelingen

Gemiddeld cijfer gebaseerd op beoordelingen tot 12 maanden geleden.

  • Verwachting waargemaakt 9,4
  • Informatievoorziening 9,2
  • Deskundig advies 9,3
  • Overeenkomst volgens afspraak 9,4
  • Vriendelijkheid taxateur 9,6
  • Vriendelijkheid verhuisteam 9,7
  • Vriendelijkheid overige medewerkers 9,6
  • Deskundigheid taxateur 9,5
  • Deskundigheid verhuisteam 9,4
  • Deskundigheid overige medewerkers 9,4
  • Nakomen gemaakte afspraken 9,4
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 9,4
  • Oplossen van klachten 9,1
  • Oplossen van schade 9,2
  • Verhouding kwaliteit - prijs 9,2
1 t/m 10 van 322 beoordelingen

Jeroen uit: Echt

14-11-2019
8,8

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
vriendelijke, deskundige begeleiding

Verbeterpunten:
bevestiging van defintieve datum volgde laat

Aanbeveling: ja

Harriet uit: Brunssum

29-10-2019
9,3

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Uitstekende omgang met degenen die verhuizen; verlichten van stress als die er is.

Verbeterpunten:
Blijf bij de afspraak en probeer die niet te veranderen.

Aanbeveling: ja

Ine uit: Sint Joost

25-10-2019
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Vriendelijk, zorgvuldig en flexibel

Aanbeveling: ja

Floris uit: Roermond

24-10-2019
8,0

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice

Pluspunten:
Zeer net verhuisteam die keurig werk afleverden. Blij dat we het inpakken en opslaan uit handen hebben gegeven.

Verbeterpunten:
We hebben tweemaal moeten bellen voor we de rekening hadden terwijl we wel al moesten betalen.
De uitpakservice is erg tegengevallen. Er was beloofd dat alles met foto’s zou worden vastgelegd. Uiteindelijk hebben we alle kasten weer moeten uit- en opnieuw moeten inruimen omdat niets op zijn plek stond. Dat was sneller geweest als we het in 1 keer zelf hadden gedaan, vanuit de doos in de kast,

Aanbeveling: ja

J. uit: Heerlen

24-10-2019
9,5

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Zeer correcte afhandeling van de verhuizing, alles wordt beschermd tegen eventuele schade. Vriendelijke medewerkers en denken mee in oplossingen.

Aanbeveling: ja

Jozef uit: Heerlen

21-10-2019
9,0

Ik heb beoordeeld als: Bedrijf

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
vriendelijk - deskundig - attent - alert

Verbeterpunten:
Prijs huur plastic bakken duidelijker communiceren. Vooraf werd de indruk gewekt dat de termijn niet zo nauw genomen hoefde te worden, later bleek dat de huurprijs per dag gold.

Aanbeveling: ja

Michael uit: Echt

04-10-2019
10

Ik heb beoordeeld als: Bedrijf

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Telefoniste was zeer behulpzaam en vriendelijk. Bart Strang belde mij binnen 5 minuten terug. Het bedrijf is zeer flexibel, de klus werd dezelfde dag nog uitgevoerd. Uitvoering was zeer vakkundig m.n. Het betrof hier een interne verhuizing van 3 machines die op verschillende plekken in het gebouw geplaatst moesten worden en door de leverancier zonder aankondiging ineens geleverd werden waardoor de interne verhuizing niet voorbereid/gepland kon worden. Bart Strang deed er alles aan om de klus vooral goed en zonder beschadiging van interieur uit te voeren...Chapeau. Mocht ik privé ooit gaan verhuizen, dan zal ik zeker aan LVC denken.

Verbeterpunten:
Ga zo door!

Graag de factuur op m.schumacher@viro.nl

Aanbeveling: ja

Anneke uit: Maasbracht

03-10-2019
9,0

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Gezellig theam fijne verhuizers

Aanbeveling: ja

Marycke uit: Toulouse Frankrijk .

03-10-2019
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice

Pluspunten:
Wederzijdste vertrouwe .
Totaal respect van de privacy .

Aanbeveling: ja

Marja uit: Weert

11-09-2019
9,8

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Zeer correct en vriendelijk verhuisteam. Harde werkers. Werken zeer secuur. Heel tevreden!

Verbeterpunten:
Andere stickers. De stickers bleven niet altijd voldoende goed plakken op de dozen. Deze moesten daarom met tape extra bevestigd worden.

Aanbeveling: ja