Beoordelingen Mondial De Graaf Verhuizingen B.V.

8,8
98 beoordelingen

Gemiddeld cijfer gebaseerd op beoordelingen tot 12 maanden geleden.

  • Verwachting waargemaakt 8,8
  • Informatievoorziening 8,5
  • Deskundig advies 8,7
  • Overeenkomst volgens afspraak 8,9
  • Vriendelijkheid taxateur 8,9
  • Vriendelijkheid verhuisteam 9,2
  • Vriendelijkheid overige medewerkers 8,9
  • Deskundigheid taxateur 8,9
  • Deskundigheid verhuisteam 9,0
  • Deskundigheid overige medewerkers 8,8
  • Nakomen gemaakte afspraken 8,9
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 8,9
  • Oplossen van klachten 8,7
  • Oplossen van schade 8,7
  • Verhouding kwaliteit - prijs 8,4
21 t/m 30 van 530 beoordelingen

Erik uit: Purmerend

04-07-2019
8,9

Ik heb beoordeeld als: Bedrijf

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Goede equipment mee om alles soepel te laten verlopen.
Duidelijk overleg over wat wel en niet gedaan gaat worden.

Verbeterpunten:
Nee verhuizing gebeurde zoals aangegeven en gewekte verwachting!

Aanbeveling: ja

Willem uit: Heerhugowaard

03-07-2019
9,0

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
wat een geweldig verhuisteam, alles zeer naar tevredenheid verlopen.

Verbeterpunten:
in de offerte was een bedrag opgenomen voor demontage en montage van 2 kasten echter deze zijn gewoon door de jongens zo in zijn geheel meegenomen en dat ging perfect.

Aanbeveling: ja

Arjan uit: Purmerend

03-07-2019
8,4

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Fijn dat ook de kleding in kledingboxen wordt vervoerd en daarna in de kledingkast wordt opgehangen. Meedenken met de plaatsing van meubels in de ruimte

Verbeterpunten:
Op de verhuisdag heb ik het garantiecertificaat niet ontvangen. Ik had er op de verhuisdag ook niet naar gevraagd.

Aanbeveling: ja

Pieter uit: Wieringerwerf

03-07-2019
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag

Pluspunten:
Alles gaat professioneel

Verbeterpunten:
Niet

Aanbeveling: ja

Annette uit: Hoorn

03-07-2019
9,1

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice

Verbeterpunten:
De inpakdag was met 2 mensen te krap ingepland zodat er op de verhuisdag teveel moest gebeuren. Dit hebben we opgelost. Dank!

Aanbeveling: ja

Dolf uit: Heerhugowaard

03-07-2019
9,1

Ik heb beoordeeld als: Bedrijf

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Tot nu toe perfect gegaan. 3 man leiding gevend Jacco, Edwin en Jerry cijfer 9

Aanbeveling: ja

Inge uit: Heerhugowaard

02-07-2019
8,2

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Leuk team wat er kwam om te verhuizen, goede communicatie en overleg

Aanbeveling: ja

P uit: Hoorn

02-07-2019
8,3

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag

Aanbeveling: ja

Jacob A.A uit: Maassluis

26-06-2019
9,0

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice

Pluspunten:
Netjes en goed overleg bespreken offerte. De verhuisploeg netjes en keurig werken. Alles is goed overgekomen en alles netjes achter gelaten.

Verbeterpunten:
n.t.v.

Aanbeveling: ja

Theo uit: SINT MAARTEN

18-06-2019
9,5

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Het verhuisteam kwam met een goede oplossing om een (te) grote kast goed over te brengen!

Verbeterpunten:
NVT

Aanbeveling: ja