Beoordelingen Mondial Friesland Verhuizingen

9,0
56 beoordelingen

Gemiddeld cijfer gebaseerd op beoordelingen tot 12 maanden geleden.

  • Verwachting waargemaakt 9,1
  • Informatievoorziening 8,8
  • Deskundig advies 8,8
  • Overeenkomst volgens afspraak 9,2
  • Vriendelijkheid taxateur 9,1
  • Vriendelijkheid verhuisteam 9,2
  • Vriendelijkheid overige medewerkers 8,9
  • Deskundigheid taxateur 9,0
  • Deskundigheid verhuisteam 9,1
  • Deskundigheid overige medewerkers 9,1
  • Nakomen gemaakte afspraken 9,2
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 9,0
  • Oplossen van klachten 8,9
  • Oplossen van schade 8,9
  • Verhouding kwaliteit - prijs 8,8
1 t/m 10 van 274 beoordelingen

Cees uit: Harlingen

22-10-2018
8,4

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Verbeterpunten:
De locatie was niet geschikt voor de grote verhuiswagen en het heeft veel tijd gekost voordat er uitgeladen kon worden bij het nieuwe huis. Kennis van de locatie is dan belangrijk

Aanbeveling: ja

Ate Geert uit: Leeuwarden

18-10-2018
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag

Aanbeveling: ja

J.H. uit: Franeker

11-10-2018
9,8

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
HET verhuisbedrijf. Afspraken worden stipt nagekomen.

Verbeterpunten:
Ik zou het echt niet weten!

Aanbeveling: ja

M uit: Oosthem

03-10-2018
3,4

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag

Pluspunten:
Vriendelijke medewerkers

Verbeterpunten:
Adres was fout genoterd.werd later opgebeld dat de prijs duurder was.vroeg of ze de wasmachine en vriezer open konden zetten.werdt echt niet netjes geholpen aan de telefoon

Aanbeveling: nee

pieter uit: amerongen

15-09-2018
9,6

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
De vriendelijkheid en beleefdheid van alle betrokkenen van deze verhuizing is als zeer prettig ervaren

Verbeterpunten:
geen

Aanbeveling: ja

J.H.W. uit: Leeuwarden

10-09-2018
8,7

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice

Pluspunten:
zeer plezierige mensen die lange uren hebben gemaakt in de warmte en ons - toen de zaken wat uitliepen - er op attendeerden dat er 'uren' zouden bijkomen. Dat was ons bekend, maar we vonden het erg attent dat ons daarop werd gewezen.

Verbeterpunten:
het verbaasde ons enigszins dat sommige porseleinen voorwerpen niet altijd apart waren ingepakt. Overigens was het inpakwerk prima en met de zaken die samen in één papier waren ingepakt is niets gebeurd.

Aanbeveling: ja

Simke uit: Drachten

31-08-2018
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Super en Vriendelijk

Verbeterpunten:
?

Aanbeveling: ja

Jos uit: Leeuwarden

28-08-2018
9,1

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Deskundige aardige mannen die onze verhuizing deden.

Verbeterpunten:
Verhuisdozen voor hangkleding vooraf aanleveren

Aanbeveling: ja

Riet uit: Zwolle

16-08-2018
8,4

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag

Pluspunten:
Ongecompliceerde verhoudingen. Natuurlijke contacten.

Verbeterpunten:
Ga zo door. Weinig verbeteringen nodig.

Aanbeveling: ja

Anja uit: Workum

15-08-2018
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Vooral zo doorgaan. Heel prettig team

Aanbeveling: ja