Beoordelingen Mondial Vogel Verhuizingen

9,3
49 beoordelingen

Gemiddeld cijfer gebaseerd op beoordelingen tot 12 maanden geleden.

  • Verwachting waargemaakt 9,3
  • Informatievoorziening 9,2
  • Deskundig advies 9,2
  • Overeenkomst volgens afspraak 9,4
  • Vriendelijkheid taxateur 9,4
  • Vriendelijkheid verhuisteam 9,3
  • Vriendelijkheid overige medewerkers 9,3
  • Deskundigheid taxateur 9,3
  • Deskundigheid verhuisteam 9,4
  • Deskundigheid overige medewerkers 9,2
  • Nakomen gemaakte afspraken 9,5
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 9,5
  • Oplossen van klachten 9,3
  • Oplossen van schade 9,1
  • Verhouding kwaliteit - prijs 9,0
311 t/m 320 van 331 beoordelingen

Iman uit: Amsterdam

28-09-2014
8,0

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice

Aanbeveling: ja

C.A. uit: Vlissingen

17-09-2014
9,4

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice

Aanbeveling: ja

Neeltje uit: Middelburg

08-09-2014
9,1

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
de werklust en het geduld van het verhuisteam. Ook heerlijk dat er nog sprake is van fatsoen. Nooit opdringerig. gewoon relaxed en ik kon het al snel los laten en aan ze over laten. Professionals. Ook trots op 'hun' bedrijf. Ik zal ze zeker aan bevelen!

Aanbeveling: ja

Jan uit: Hoogerheide

03-09-2014
7,6

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Verbeterpunten:
Deze verhuis was iets minder van kwaliteit als onze vorige verhuizingen met jullie. Onder meer schade aan het parket en mindere service qua de-monteren van de meubelstukken

Aanbeveling: ja

D uit: Vlissingen

03-09-2014
8,5

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
de mannen op de dag zelf waren zeer attent, en hulpvaardig niets was te veel.
De verhuizing liep op rolletjes!!!

Aanbeveling: ja

t .e uit: heinkenszand

14-08-2014
8,2

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
netjes en correct werken

Aanbeveling: ja

C. uit: Rijnsburg

14-08-2014
8,6

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice

Pluspunten:
Snel, degelijk, voorzichtig met mijn spullen gewerkt. De stress van de verhuizing is keurig door het team opgevangen en het was snel achter de rug.

Aanbeveling: ja

J.F. uit: Middelburg

13-08-2014
8,8

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Aanbeveling: ja

C.A. uit: VLAARDINGEN

20-07-2014
8,0

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Dag voor de verhuizing alles ingeladen en de van de verhuizing vroeg op de plaats van bestemming. Als heel prettig ervaren.

Verbeterpunten:
?

Aanbeveling: ja

Margret uit: Goes

04-07-2014
7,8

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
De taxateur nam mijn 'kleine' verhuizing serieus,mede daardoor koos ik voor Vogel verhuizingen en ik heb er geen spijt van gehad.
De meeste mannen van het verhuisteam waren erg vriendelijk.

Verbeterpunten:
Bank was niet zorgvuldig afgedekt/verpakt daardoor moest hij na de verhuizing flink ontdaan worden van vuil.
Ook het monteren van de garderobekast was niet zorgvuldig gedaan en de koelkast en gasfornuis waren niet gestabiliseerd na het plaatsen in de nieuwe woning.

Aanbeveling: ja