Beoordelingen Mondial VSN Verhuizingen

8,9
114 beoordelingen

Gemiddeld cijfer gebaseerd op beoordelingen tot 12 maanden geleden.

  • Verwachting waargemaakt 9,0
  • Informatievoorziening 8,6
  • Deskundig advies 8,7
  • Overeenkomst volgens afspraak 9,1
  • Vriendelijkheid taxateur 8,9
  • Vriendelijkheid verhuisteam 9,2
  • Vriendelijkheid overige medewerkers 8,9
  • Deskundigheid taxateur 8,7
  • Deskundigheid verhuisteam 9,0
  • Deskundigheid overige medewerkers 8,8
  • Nakomen gemaakte afspraken 9,1
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 8,9
  • Oplossen van klachten 8,8
  • Oplossen van schade 8,5
  • Verhouding kwaliteit - prijs 8,6
1 t/m 10 van 162 beoordelingen

Mariska uit: Nieuwegein

25-03-2019
8,1

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Aanbeveling: ja

Jaimy uit: Amersfoort

22-03-2019
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Zeer vriendelijke verhuizers! Echte toppers.

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: ja

Susanne uit: Driebergen

21-03-2019
7,3

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Heldere prijsopgave, goede prijs-kwaliteit verhouding, vriendelijke verhuizers, minder uren gedeclareerd dan vooraf was ingeschat.

Verbeterpunten:
Communicatie: ik dacht dat we hadden afgesproken dat de verhuizers om 12:00 zouden beginnen, maar dat werd pas 13:00. Een smsje in de ochtend hoe laat we de verhuizers hadden kunnen verwachten was prettig geweest.

Aanbeveling: ja

Mireille uit: Nieuwegein

21-03-2019
9,5

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Ondanks weersomstandigheden, wind en regen, is verhuizing toch in 1 dag gelukt. Er is wel een tweede team opgeroepen. Er moest een lift en steiger aan te pas komen. Prima opgelost en goed op elkaar ingespeeld team.

Verbeterpunten:
Denk dat taxateurs de boel een beetje onderschat hebben.

Aanbeveling: ja

Hester uit: Zeist

21-03-2019
7,2

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Vriendelijk, behulpzaam en komen afspraken na. Goed bereikbaar

Verbeterpunten:
Minder rookpauzes
Magnetrons niet vergeten
Kwetsbare stukken niet in een doos prakken zonder overleg

Aanbeveling: nee

Jordy uit: Enkhuizen

03-02-2019
9,9

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Snel, vriendelijk, humor, accuraat, netjes, punctueel, proffesioneel, wij zijn blij dat ons zoveel werk uit handen is genomen. Wijzelf hadden dit nooit zo snel (binnen 6 uur van ingeladen in zeist naar uitgeladen in enkhuizen) kunnen doen. Waarvoor onze dank!

Aanbeveling: ja

Corinne uit: Utrecht

17-01-2019
9,0

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice

Verbeterpunten:
Iets eerder, dan een dag van te voren, bellen om aan te geven hoe laat wij het verhuisteam kunnen verwachten

Aanbeveling: ja

Jan uit: Nieuwkoop

06-01-2019
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Waren zeer vriendelijke verhuizers

Aanbeveling: ja

S uit: Utrecht

03-01-2019
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Handymanservice, In- uitpakservice

Pluspunten:
Leuk team!

Aanbeveling: ja

Anne-Marie uit: De Meern

03-01-2019
8,0

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice

Pluspunten:
Snelheid en zorgvuldigheid waarmee is ingepakt.

Verbeterpunten:
Bij het inpakken van de dozen op de dozen niet alleen de toekomstige ruimte aangeven maar ook de ruimte/kast waar de spullen uit zijn gekomen. Maakt het eenvoudiger voor de klant bij het uitpakken.

Aanbeveling: ja