Beoordelingen Mondial VSN Verhuizingen

8,9
130 beoordelingen

Gemiddeld cijfer gebaseerd op beoordelingen tot 12 maanden geleden.

  • Verwachting waargemaakt 9,0
  • Informatievoorziening 8,6
  • Deskundig advies 8,8
  • Overeenkomst volgens afspraak 9,1
  • Vriendelijkheid taxateur 8,9
  • Vriendelijkheid verhuisteam 9,3
  • Vriendelijkheid overige medewerkers 9,1
  • Deskundigheid taxateur 8,8
  • Deskundigheid verhuisteam 9,1
  • Deskundigheid overige medewerkers 8,9
  • Nakomen gemaakte afspraken 9,1
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 9,0
  • Oplossen van klachten 8,7
  • Oplossen van schade 8,7
  • Verhouding kwaliteit - prijs 8,6
1 t/m 10 van 242 beoordelingen

Alice uit: Utrecht

08-09-2019
9,0

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Goed en deskundig verhuisteam; kwetsbare meubels werden met zorg ingepakt.

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: ja

Bart-Jan uit: Utrecht

07-09-2019
9,9

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice

Aanbeveling: ja

Gijs uit: Vianen

04-09-2019
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Aanbeveling: ja

Herbert uit: Wijk bij Duurstede

04-09-2019
9,5

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Opslag

Pluspunten:
Goede mensen die weten hoe ze netjes met je spullen omgaan.

Verbeterpunten:
Even bellen als het later word

Aanbeveling: ja

Jeske uit: Utrecht

04-09-2019
9,0

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Aanbeveling: ja

Patricia uit: Utrecht

02-09-2019
9,8

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken, Handymanservice

Pluspunten:
Professioneel, punctueel, snelle en duidelijke communicatie, vriendelijk personeel (zowel taxateur, telefoniste, verhuizers)

Verbeterpunten:
Nvt

Aanbeveling: ja

Rosa uit: Utrecht

01-09-2019
8,4

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Aanbeveling: ja

Nicolette uit: Maarheeze

30-08-2019
8,8

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
VSN was de enige verhuizer, van de 3 die een offerte wilden uitbrengen, die een taxateur langs stuurde. Dat was fijn. Voor offertes van andere verhuizers moest ik zelf een inschatting maken. Met als gevolg waarschijnlijk veel extra kosten.

Tijdens de verhuisdagen had het team soms creatieve oplossingen voor onvoorziene situaties. Complimenten!

Verbeterpunten:
Als de verhuizing in twee dagen plaatsvindt, communiceren dat er voor de tussenliggende nacht een slaapplek gevonden moet worden omdat alle meubels dan al opgeslagen staan.

De score voor het oplossen van schade is wellicht laag, maar ik weet nog niet hoe de gemelde schade opgelost gaat worden.
De gebroken glazen kastdeur wordt door mijn inbreng (lees: zoektocht op marktplaats en contact met verkoper) opgelost. Ik vond overigens dat het 'afkopen' van de schade erg snel werd voorgesteld.
Over de niet meer correct werkende ventilator heb ik nog niets gehoord.

Aanbeveling: ja

Jolande uit: Utrecht

30-08-2019
8,6

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Fantastische verhuizers die het verhuizen een simpel klusje maakten.

Verbeterpunten:
Geen info ruim vooraf over tijdstip van verhuizen. Ik moest zelf bellen op de dag voor de verhuizing. Ik word via mail met ‘de heer’ aangesproken. Niet erg, maar slordig.

Aanbeveling: ja

Kees uit: Utrecht

27-08-2019
9,2

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Beleefd
Harde werkers
Nette werkers
Gestructureerd
Vriendelijk

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: ja