Beoordelingen Mondial VSN Verhuizingen

8,7
33 beoordelingen

Gemiddeld cijfer gebaseerd op beoordelingen tot 12 maanden geleden.

  • Verwachting waargemaakt 8,9
  • Informatievoorziening 8,3
  • Deskundig advies 8,5
  • Overeenkomst volgens afspraak 9,0
  • Vriendelijkheid taxateur 8,9
  • Vriendelijkheid verhuisteam 9,2
  • Vriendelijkheid overige medewerkers 8,9
  • Deskundigheid taxateur 8,6
  • Deskundigheid verhuisteam 8,9
  • Deskundigheid overige medewerkers 8,7
  • Nakomen gemaakte afspraken 9,0
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 8,9
  • Oplossen van klachten 8,7
  • Oplossen van schade 8,3
  • Verhouding kwaliteit - prijs 8,5
1 t/m 10 van 77 beoordelingen

Luite uit: Wadenoijen

19-07-2018
9,6

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice

Pluspunten:
Schakelden pro-actief extra medewerkers en wagens in toen bleek dat er meer spullen stonden dan geschat. Alles binnen de afgesproken tijd en prijs keurig geregeld!

Aanbeveling: ja

Arie uit: Houten

18-07-2018
7,6

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
goed

Verbeterpunten:
weet ik niet

Aanbeveling: ja

Joop uit: Wijk bij Duurstede

17-07-2018
8,3

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
ondanks de verkeerde planning (tussen 10-12 uur) werd het 15.00 uur, alles met extra mankracht op tijd verhuisd.

Verbeterpunten:
iets eerder doorgeven als de planning niet gehaald wordt.

Aanbeveling: ja

Acc uit: Cothen

13-07-2018
9,0

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Goed bedrijf

Verbeterpunten:
Weet ik niet

Aanbeveling: ja

Herman uit: Houten

12-07-2018
9,6

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Aanbeveling: ja

Nicole uit: Wijk bij Duurstede

06-07-2018
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: ja

Pim uit: Deventer

29-06-2018
7,2

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Wij hebben te maken gehad met 2 verhuisteams. Verhuisteam één: uitstekend/vriendelijk/beleefd/vakkundig. Door deze goede ervaring hebben we voor de aflevering van onze goederen twee maanden later gevraagd om hetzelfde team. Team twee: van de drie medewerkers was er een verhuizer dezelfde en twee andere één persoon onbeleefd/onbehouwen. Hij had geen zin in het monteren van de meubels. M.n. in de kledingkast had hij geen zin in. "Is mijn ding niet". Kan je zelf wel doen en anders een handig familielid etc......Na enig aandringen hebben ze toch de kast in elkaar gezet. Toen we 's avonds de kast wilden inrichten vielen de deuren eruit en stortte het geheel bijna in elkaar.

Verbeterpunten:
Laat dezelfde mensen de meubels demonteren/monteren. Er is voor betaald door de klant. Na een paar dagen heeft een medewerker van uw bedrijf de kast met een half uur perfect in elkaar gezet waardoor e.e.a. toch is goedgekomen.

Aanbeveling: ja

Peter uit: Maren-Kessel

25-06-2018
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Mondial neemt alle zorgen uit handen op de verhuisdag. "Gaat u rustig zitten". Totdat ook de stoel uiteindelijk ook de verhuiswagen in moet. Inderdaad nemen deze vakkundige mensen alle zorgen uit handen.

Verbeterpunten:
Geen.

Aanbeveling: ja

Carlie uit: Deventer

24-06-2018
8,6

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Heel tevreden

Verbeterpunten:
- veel te weinig etiketten erbij geleverd. Gebeld voor extra, nooit ontvangen. Daardoor zelf gekocht en die krijg je er dus echt niet af

- niet gehoord hoe het zit met dozen ophalen. Die hebben we nog thuis staan. Geen idee hoelang we die mogen houden. Ik hoop tot na de verbouwing.

Aanbeveling: ja

Erika uit: Sprang-Capelle

14-06-2018
8,4

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Aanbeveling: ja