Beoordelingen Mondial VSN Verhuizingen

8,9
121 beoordelingen

Gemiddeld cijfer gebaseerd op beoordelingen tot 12 maanden geleden.

  • Verwachting waargemaakt 9,0
  • Informatievoorziening 8,6
  • Deskundig advies 8,8
  • Overeenkomst volgens afspraak 9,2
  • Vriendelijkheid taxateur 8,9
  • Vriendelijkheid verhuisteam 9,3
  • Vriendelijkheid overige medewerkers 9,0
  • Deskundigheid taxateur 8,7
  • Deskundigheid verhuisteam 9,1
  • Deskundigheid overige medewerkers 8,9
  • Nakomen gemaakte afspraken 9,1
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 9,0
  • Oplossen van klachten 8,9
  • Oplossen van schade 8,7
  • Verhouding kwaliteit - prijs 8,7
1 t/m 10 van 187 beoordelingen

Mario uit: Lexmond

24-05-2019
9,0

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Aanbeveling: ja

A. uit: Hardenberg

24-05-2019
8,3

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Aanbeveling: ja

Jack uit: Epe

24-05-2019
9,8

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag

Pluspunten:
Ondanks de voorliefde voor een andere voetbalclub dan Ajax hebben Ernst en Ricardo perfect werk afgeleverd, aandacht voor onze spullen. Het zijn beide vriendelijke en betrokken medewerkers. Dit verhuisteam is sterk aan te bevelen.
Groet fam Buijs Epe

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: ja

Hans uit: Utrecht

22-05-2019
9,9

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Mooie dag gehad.

Aanbeveling: ja

Piet uit: Utrecht

22-05-2019
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Leuk gesprek gehad met de taxateur.
De verhuisdag verliep heel goed. Aardige verhuizers

Aanbeveling: ja

Menno uit: De Meern

22-05-2019
6,9

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Taxateur, communicatie via e-mail en telefoon, vriendelijkheid van de verhuizers allemaal prima. Alles in de container.

Verbeterpunten:
De vrachtwagen zou tussen 11 en 13 bij mij zijn, door pech uiteindelijk pas om 15:30 en er moesten extra mensen worden opgetrommeld om de spullen uit het huis te krijgen. Uiteindelijk heb ik zelf ook meegeholpen met sjouwen. Er was meer ruimte in de container nodig dan van tevoren ingeschat.

Aanbeveling: ja

Ilse uit: Utrecht

21-05-2019
9,2

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag

Aanbeveling: ja

Bas uit: utrecht

20-05-2019
6,8

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice

Pluspunten:
Goede verhuizers, vakmensen
Uiteindelijk is de verhuizing gelukt zoals gepland

Verbeterpunten:
1. De teamleider kwam een uur te laat op dag 1
2. De contract manager had het verkeerde plan doorgegeven aan de teamleider, die wist dus niet dat het twee ipv drie dagen waren, en welke klussen er bij het ontvangende adres moetsen gebeuren
3. De taxateur praat heel erg veel, maar voegt geen waarde toe; Toen hij tijdens de verhuizing zelf langkwam , was zijn communicatie stijl zo dat de uitstekende werksfeer in gevaar gebracht werd; terwijl hij niet eens wist wie de teamleider was
4. Klant moest zelf briefing geven aan het begin over hoe en wat; eerdere instructies aan taxateur en contract manager waren niet doorgekomen

Aanbeveling: ja

Remy uit: Utrecht

20-05-2019
9,7

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Aanbeveling: ja

Arnoud uit: De Bilt

14-05-2019
7,0

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Afspraken nagekomen.

Verbeterpunten:
- een klein gedeelte van de spullen is niet meegenomen. Was wel de afspraak
- kleine schade aan een bed
- praktijk soms anders dan bij opname taxateur (bv kasten die toch uit elkaar moesten terwijl dit volgens taxateur niet nodig was, later vonden we de onderdelen op allerlei plekken terug)

Aanbeveling: nee