Beoordelingen Mondial VSN Verhuizingen

8,9
137 beoordelingen

Gemiddeld cijfer gebaseerd op beoordelingen tot 12 maanden geleden.

  • Verwachting waargemaakt 9,0
  • Informatievoorziening 8,6
  • Deskundig advies 8,8
  • Overeenkomst volgens afspraak 9,1
  • Vriendelijkheid taxateur 8,9
  • Vriendelijkheid verhuisteam 9,3
  • Vriendelijkheid overige medewerkers 9,0
  • Deskundigheid taxateur 8,7
  • Deskundigheid verhuisteam 9,0
  • Deskundigheid overige medewerkers 8,9
  • Nakomen gemaakte afspraken 9,1
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 9,0
  • Oplossen van klachten 8,8
  • Oplossen van schade 8,6
  • Verhouding kwaliteit - prijs 8,6
1 t/m 10 van 214 beoordelingen

S. uit: Vleuten

19-07-2019
9,9

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice

Pluspunten:
- Professioneel en zeer georganiseerd team
- Taxatie en omvang van inboedel goed ingeschat (taxateur is op locatie geweest)
- Op 1 kopje na totaal geen beschadigingen aan inboedel of pand
- zelf alles goed voorbereidt en vooraf alles doorgenomen met de voorman: daarna kan je met je armen over elkaar gaan zitten.

Was een best kostenplaatje, echter 5 man en twee vrachtwagens vol en dan een verhuizing regelen met meubels demonteren en weer monteren. Half 8 beginnen en kwart over 4 klaar zonder zelf iets te hoeven doen en zonder schades. Helemaal top.

Aanbeveling: ja

Pascal uit: Zeist

14-07-2019
6,3

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Uiteindelijk met extra mankracht alsnog alles gelukt. Vriendelijk personeel.

Verbeterpunten:
Meubelstukken hebben hier en daar toch beschadigingen opgelopen. Te weinig bescherming gehad bij klaar maken voor en tijdens transport! Niet blij mee. Die krasjes en dergelijke niet opgemerkt einde verhuisdag maar kom ik nu naderhand achter.

Aanbeveling: nee

J.G.M. (Hans) uit: Wijk bij Duurstede

12-07-2019
9,2

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag

Pluspunten:
Vriendelijk en behulpzaam personeel (verhuizers)

Verbeterpunten:
Geen idee

Aanbeveling: ja

Marjan uit: Utrecht

12-07-2019
8,8

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken

Verbeterpunten:
Het was niet goed doorgekomen dat demontage van meubelen was afgesproken. Dit is vervolgens goed opgepakt.

Aanbeveling: ja

Saskia uit: Hilversum

09-07-2019
9,3

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Geweldig verhuisteam.
Geen gemopper maar positiviteit en plezier in het werk
Vriendelijk en oplossingsgericht
Ogenschijnlijk onvermoeibaar.
En dat alles ondanks enorme hitte buiten.

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: ja

Hans uit: Utrecht

09-07-2019
7,4

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice

Pluspunten:
Vooral de communicatie bij het inpakken bijzonder goed.

Verbeterpunten:
Er was schade in de woning ontstaan tijdens het inladen, zonder dat dit is gemeld. Hier kwamen we enkele dagen later achter, waardoor mijn vrouw tijdens het schoonmaken gewond is geraakt.

Aanbeveling: ja

Rob uit: Schalkwijk

05-07-2019
8,9

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken

Aanbeveling: ja

D. uit: Nieuwegein

03-07-2019
7,0

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Handymanservice, In- uitpakservice

Pluspunten:
Hartelijk, vriendelijk en gewoon door blijven gaan/werken.
En ook nog blijven lachen.

Verbeterpunten:
Jammer dat een teamlid in de maling genomen werd ivm zijn geaardheid. Jammer dat een pers lid in de lift zijn voornaam opschreef en zijn zaakje op het houtenliftschot tekende. Ik heb moeite gedaan dit te verwijderen om reden, dat mijn buren gelijk geaard zijn en zeer hartelijke mensen zijn. Ik vindt danook dat dit in het team besproken moet worden.
Bedoelt teamlid was overigens een zeer hard werkende en hartelijke man, die hart voor de zaak had.
Doe met vorenstaande u voordeel.

Verder ben ik tevreden met uw bedrijf en zal ik u zeker aanbevelen.

Aanbeveling: ja

Alrik uit: Hilversum

03-07-2019
8,6

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken

Aanbeveling: ja

Caroline uit: Houten

02-07-2019
8,9

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Aanbeveling: ja