Beoordelingen Mondial VSN Verhuizingen

8,9
133 beoordelingen

Gemiddeld cijfer gebaseerd op beoordelingen tot 12 maanden geleden.

  • Verwachting waargemaakt 9,0
  • Informatievoorziening 8,6
  • Deskundig advies 8,8
  • Overeenkomst volgens afspraak 9,1
  • Vriendelijkheid taxateur 8,9
  • Vriendelijkheid verhuisteam 9,3
  • Vriendelijkheid overige medewerkers 9,1
  • Deskundigheid taxateur 8,8
  • Deskundigheid verhuisteam 9,0
  • Deskundigheid overige medewerkers 8,9
  • Nakomen gemaakte afspraken 9,1
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 9,0
  • Oplossen van klachten 8,8
  • Oplossen van schade 8,7
  • Verhouding kwaliteit - prijs 8,6
11 t/m 20 van 230 beoordelingen

Ellen uit: Zaltbommel, Zaltbommel

30-07-2019
9,1

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
ik ben bijzonder enthousiast over dit bedrijf en medewerkers

Verbeterpunten:
nvt

Aanbeveling: ja

Frits uit: IJsselstein

29-07-2019
8,6

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Aanbeveling: ja

Joël uit: Woerden / Reeuwijk

29-07-2019
9,2

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice

Pluspunten:
Goed meedenkend, goede inzet (ondanks het warme weer)

Verbeterpunten:
Iets betere informatievoorziening bij offerte/tekentraject (heb nu zelf af en toe de status op moeten halen)

Aanbeveling: ja

Eveline uit: Voorthuizen

28-07-2019
9,0

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Vriendelijke, hardwerkende verhuizers. Alles in goed overleg. Verhuizing ging vlot, zeer tevreden.

Verbeterpunten:
Dezelfde vragen werden door verschillende verhuizers gesteld aan verschillende gezinsleden over wat waar moest. Hierdoor soms onduidelijkheid, geen probleem maar aandachtspuntje.

Aanbeveling: ja

Heleen uit: Utrecht

24-07-2019
9,9

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Super goed, vriendelijk en vrolijk verhuisteam en de taxateur heeft de inboedel goed ingeschat.

Verbeterpunten:
Goed op eigen spullen (van verhuisbedrijf) letten: verhuizers miste een deken en blokje om deur open te houden. En ook de werkbon was vergeten mee te nemen.

Aanbeveling: ja

Jan Willem uit: Harmelen

23-07-2019
9,2

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Aanbeveling: ja

S. uit: Vleuten

19-07-2019
9,9

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice

Pluspunten:
- Professioneel en zeer georganiseerd team
- Taxatie en omvang van inboedel goed ingeschat (taxateur is op locatie geweest)
- Op 1 kopje na totaal geen beschadigingen aan inboedel of pand
- zelf alles goed voorbereidt en vooraf alles doorgenomen met de voorman: daarna kan je met je armen over elkaar gaan zitten.

Was een best kostenplaatje, echter 5 man en twee vrachtwagens vol en dan een verhuizing regelen met meubels demonteren en weer monteren. Half 8 beginnen en kwart over 4 klaar zonder zelf iets te hoeven doen en zonder schades. Helemaal top.

Aanbeveling: ja

Pascal uit: Zeist

14-07-2019
6,3

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Uiteindelijk met extra mankracht alsnog alles gelukt. Vriendelijk personeel.

Verbeterpunten:
Meubelstukken hebben hier en daar toch beschadigingen opgelopen. Te weinig bescherming gehad bij klaar maken voor en tijdens transport! Niet blij mee. Die krasjes en dergelijke niet opgemerkt einde verhuisdag maar kom ik nu naderhand achter.

Aanbeveling: nee

J.G.M. (Hans) uit: Wijk bij Duurstede

12-07-2019
9,2

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag

Pluspunten:
Vriendelijk en behulpzaam personeel (verhuizers)

Verbeterpunten:
Geen idee

Aanbeveling: ja

Marjan uit: Utrecht

12-07-2019
8,8

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken

Verbeterpunten:
Het was niet goed doorgekomen dat demontage van meubelen was afgesproken. Dit is vervolgens goed opgepakt.

Aanbeveling: ja