Beoordelingen Mondial VSN Verhuizingen

8,8
84 beoordelingen

Gemiddeld cijfer gebaseerd op beoordelingen tot 12 maanden geleden.

  • Verwachting waargemaakt 9,0
  • Informatievoorziening 8,5
  • Deskundig advies 8,7
  • Overeenkomst volgens afspraak 9,0
  • Vriendelijkheid taxateur 8,9
  • Vriendelijkheid verhuisteam 9,2
  • Vriendelijkheid overige medewerkers 8,9
  • Deskundigheid taxateur 8,7
  • Deskundigheid verhuisteam 8,9
  • Deskundigheid overige medewerkers 8,8
  • Nakomen gemaakte afspraken 9,0
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 8,9
  • Oplossen van klachten 8,8
  • Oplossen van schade 8,4
  • Verhouding kwaliteit - prijs 8,6
11 t/m 20 van 129 beoordelingen

Dineke uit: Utrecht/ De Bilt

30-09-2018
8,7

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
vriendelijk, deskundig, harde werkers, goed in overleg.
Als ik weer eens ga verhuizen hoef ik niet te zoeken!

Aanbeveling: ja

Marjolein uit: nieuwegein

30-09-2018
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Ik zag als een berg tegen de verhuizing op maar het is een TOPdag geworden!Vriendelijke verhuizers, stelden mij op mijn gemak, werkten als paarden, alles werd keurig gedaan, tijdens koffie ,lunch etc enorm gelachen! Heren waren ook perfect op elkaar ingespeeld met alles! Superteam!Het is dat het niet nodig is , anders zou ik het zo met dit bedrijf weer doen! Was bijna een feestje! s Avonds moe ,maar zeer voldaan teruggekeken op een fijne dag! Petje af voor de heren die alles zo super voor elkaar hebben gekregen! Zal jullie bedrijf bij iedereen aanraden.Hartelijk dank voor deze geweldige stressloze verhuizing!
Marjolein Hartendorp

Verbeterpunten:
helemaal niets!

Aanbeveling: ja

Ed uit: Nieuwegein

29-09-2018
8,8

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
zeer vriendelijk mensen
zorgvuldige omgang met inboedel

Verbeterpunten:
-

Aanbeveling: ja

Johan uit: Apeldoorn

28-09-2018
9,5

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice

Pluspunten:
Ervaren verhuizers!

Aanbeveling: ja

M uit: Houten

24-09-2018
9,0

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Verbeterpunten:
Nu nog het geld van de ingediende schade op onze bankrekening ddan wordt het een 10

Aanbeveling: ja

RP uit: Zeist

21-09-2018
9,6

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Zeer tevreden over de twee verhuizers.

Aanbeveling: ja

Petra uit: Houten

21-09-2018
6,9

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken, Handymanservice

Pluspunten:
- VSN kon als enige bedrijf onze verhuizing op een door ons gewenste datum uitvoeren.
- De (de)montage- en inpakservice zijn handig wanneer je zelf daar geen tijd voor hebt.

Verbeterpunten:
Niet alle inpakkers waren even deskundig. Onze keukenspullen bijvoorbeeld waren professioneel ingepakt en gelabeld. Maar de dozen met de laatste spullen waren niet eens gelabeld en zijn ook op de verkeerde plek neergezet. Zo belandden er campingspullen op de kamer van mijn jongste dochter...
Er was 1 inpakker die zijn werk niet goed heeft gedaan; als voorbeeld: Hij had een breekbare sneeuwbol in een poppendekentje gewikkeld in plaats van in inpakpapier. Toen mijn dochter deze verhuisdoos uitpakte, pakte zij natuurlijk het dekentje waardoor de sneeuwbol stuk viel. Mijn dochter was hier erg verdrietig om omdat ze er erg aan gehecht was.

Aanbeveling: ja

Saskia uit: Leusden

19-09-2018
8,6

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Goed team dat kwam verhuizen, was duidelijk wie wat deed! Vriendelijk en harde werkers!

Verbeterpunten:
Ik moest achter de afspraken aanbellen zoals dozen leveren, hoelaat ze kwamen enz. Echter als je belde vriendelijk personeel dat je helpte.

Aanbeveling: ja

Angela uit: Houten

18-09-2018
9,2

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken, Handymanservice

Pluspunten:
Snel en kundig verhuisteam
Goede Handyman

Verbeterpunten:
Op vragen/verzoeken per mail vlak voor verhuizing kwam geen bevestiging, bleek wel opgepakt te worden maar ik had daarvan graag bevestiging ontvangen

Aanbeveling: ja

Sanne uit: Zeist

17-09-2018
8,6

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag

Aanbeveling: ja