Beoordelingen Mondial VSN Verhuizingen

8,7
47 beoordelingen

Gemiddeld cijfer gebaseerd op beoordelingen tot 12 maanden geleden.

  • Verwachting waargemaakt 8,9
  • Informatievoorziening 8,4
  • Deskundig advies 8,5
  • Overeenkomst volgens afspraak 8,9
  • Vriendelijkheid taxateur 8,8
  • Vriendelijkheid verhuisteam 9,1
  • Vriendelijkheid overige medewerkers 8,8
  • Deskundigheid taxateur 8,5
  • Deskundigheid verhuisteam 8,9
  • Deskundigheid overige medewerkers 8,8
  • Nakomen gemaakte afspraken 9,0
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 8,8
  • Oplossen van klachten 8,7
  • Oplossen van schade 8,0
  • Verhouding kwaliteit - prijs 8,5
21 t/m 30 van 91 beoordelingen

Pim uit: Deventer

29-06-2018
7,2

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Wij hebben te maken gehad met 2 verhuisteams. Verhuisteam één: uitstekend/vriendelijk/beleefd/vakkundig. Door deze goede ervaring hebben we voor de aflevering van onze goederen twee maanden later gevraagd om hetzelfde team. Team twee: van de drie medewerkers was er een verhuizer dezelfde en twee andere één persoon onbeleefd/onbehouwen. Hij had geen zin in het monteren van de meubels. M.n. in de kledingkast had hij geen zin in. "Is mijn ding niet". Kan je zelf wel doen en anders een handig familielid etc......Na enig aandringen hebben ze toch de kast in elkaar gezet. Toen we 's avonds de kast wilden inrichten vielen de deuren eruit en stortte het geheel bijna in elkaar.

Verbeterpunten:
Laat dezelfde mensen de meubels demonteren/monteren. Er is voor betaald door de klant. Na een paar dagen heeft een medewerker van uw bedrijf de kast met een half uur perfect in elkaar gezet waardoor e.e.a. toch is goedgekomen.

Aanbeveling: ja

Peter uit: Maren-Kessel

25-06-2018
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Mondial neemt alle zorgen uit handen op de verhuisdag. "Gaat u rustig zitten". Totdat ook de stoel uiteindelijk ook de verhuiswagen in moet. Inderdaad nemen deze vakkundige mensen alle zorgen uit handen.

Verbeterpunten:
Geen.

Aanbeveling: ja

Carlie uit: Deventer

24-06-2018
8,6

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Heel tevreden

Verbeterpunten:
- veel te weinig etiketten erbij geleverd. Gebeld voor extra, nooit ontvangen. Daardoor zelf gekocht en die krijg je er dus echt niet af

- niet gehoord hoe het zit met dozen ophalen. Die hebben we nog thuis staan. Geen idee hoelang we die mogen houden. Ik hoop tot na de verbouwing.

Aanbeveling: ja

Erika uit: Sprang-Capelle

14-06-2018
8,4

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Aanbeveling: ja

Magda uit: Amerongen

11-06-2018
9,3

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Prima service, keurig alles verpakt; goed georganiseerd, maar vooral heel relaxte en vriendelijk. Top

Verbeterpunten:
Nvt

Aanbeveling: ja

Gert uit: Houten

23-05-2018
7,4

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken

Verbeterpunten:
beter communiceren over de tijden,.

Aanbeveling: ja

Inez uit: Soesterberg

23-05-2018
9,8

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag

Pluspunten:
Aanlevering dozen en inpakpapier. Kundig personeel

Verbeterpunten:
informatie voorziening levering dozen en starttijd verhuizing

Aanbeveling: ja

Sanne uit: Arnhem

22-05-2018
8,6

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice

Aanbeveling: ja

Bert uit: Den Bosch

19-05-2018
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Snel, pragmatisch, kennis van zaken en vriendelijk

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: ja

Mark uit: De Meern

18-05-2018
8,3

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice

Pluspunten:
Goed team, goede samenwerking.

Verbeterpunten:
Betere inschatting te verhuizen boedel (was te laag geschat) waardoor gedeelte team meerdere keren moest rijden, hierdoor efficientie uitladen beperkt.

Niet alle kasten volledig gemonteerd. Meerdere planken waren niet teruggezet in kasten.

Aanbeveling: ja