Beoordelingen Smilda & Zn. Verhuizingen B.V.

8,1
5 beoordelingen

Gemiddeld cijfer gebaseerd op beoordelingen tot 12 maanden geleden.

  • Verwachting waargemaakt 8,0
  • Informatievoorziening 8,0
  • Deskundig advies 8,0
  • Overeenkomst volgens afspraak 8,0
  • Vriendelijkheid taxateur 8,6
  • Vriendelijkheid verhuisteam 8,4
  • Vriendelijkheid overige medewerkers 8,0
  • Deskundigheid taxateur 8,6
  • Deskundigheid verhuisteam 8,4
  • Deskundigheid overige medewerkers 8,2
  • Nakomen gemaakte afspraken 8,2
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 8,0
  • Oplossen van klachten 8,1
  • Oplossen van schade 7,9
  • Verhouding kwaliteit - prijs 7,8
1 t/m 10 van 47 beoordelingen

Hero uit: Groningen

04-07-2017
8,8

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Aanbeveling: ja

Judith uit: Assen

01-03-2017
8,1

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Voor de verhuizing een paar keer contact gehad voor vragen en wijzigingen. Zeer deskundig te woord gestaan, men kent de klant en is deskundig. Op de verhuisdag zelf was de klus zo geklaart!
Rens heeft goede tips gegeven waardoor alles op de verhuisdag vlot kon verlopen.

Verbeterpunten:
-

Aanbeveling: ja

Bert uit: Feerwerd

27-02-2017
7,9

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Aanbeveling: ja

Janine uit: MIDDELSTUM

24-02-2017
8,8

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Goede service. Team werkte flink door. Wat een verademing, alle hulp! Zowel met laatste dingen inpakken, als slepen en sjouwen.
De mannen vroegen waar iets moest staan enzo en waren vriendelijk.
Het feit dat we een paar maand de sterke dozen mochten lenen was ook super, wat een verschil met andere merk dozen. En ook geen telefoontje 1 of 2 weken na tijd om ze terug te krijgen, nee we krijgen de tijd! Dank daarvoor.


Al met al zeer blij met deze ervaring en zeker aan te bevelen bij anderen!!

Verbeterpunten:
Er was kleine schade gemaakt op muren en laatste stukje vd trapleuning was uit de muur getrokken. Dit is niet gemeld. Dat zou ik wel netjes gevonden hebben. (ik heb het wel tegen een paar mannen gezegd maar werd niets mee gedaan.) geen man overboord, gelukkig een handige man die het weer kon herstellen maar toch...

Oplossen van schade maar niet aangevinkt. Was verder niet heel erg ofzo maar vind gewoon dat je het moet vermelden.

Aanbeveling: ja

Jack uit: Groningen

23-02-2017
6,9

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Aanbeveling: ja

Guus uit: Enschede

04-10-2016
8,5

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Aanbeveling: ja

Rutger uit: Groningen

02-10-2016
8,8

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Aanbeveling: ja

Hans uit: Zeist

29-09-2016
7,8

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken

Aanbeveling: ja

Delphine uit: Amsterdam

28-09-2016
4,9

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Price is ok compare to the market.

Verbeterpunten:
More communication during the process in order to manage expectations of your client. I have emailed several times without getting a proper answer and I have asked several times the same question to 2 persons. And when it come to the service on the phone (e.g: on the date of removal for me), I was really shocked by the attitude of the employee, leaving long blanks before answering and not being able to comprehend what the conversation was about instead of just saying "I will check and get back to you asap"

Aanbeveling: nee

Corina uit: Zwartewaal

28-09-2016
9,7

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken

Aanbeveling: ja