Beoordelingen van Rooijen verhuizingen

9,3
23 beoordelingen

Gemiddeld cijfer gebaseerd op beoordelingen tot 12 maanden geleden.

  • Verwachting waargemaakt 9,3
  • Informatievoorziening 8,9
  • Deskundig advies 9,1
  • Overeenkomst volgens afspraak 9,6
  • Vriendelijkheid taxateur 9,3
  • Vriendelijkheid verhuisteam 9,3
  • Vriendelijkheid overige medewerkers 9,3
  • Deskundigheid taxateur 9,2
  • Deskundigheid verhuisteam 9,4
  • Deskundigheid overige medewerkers 9,2
  • Nakomen gemaakte afspraken 9,6
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 9,6
  • Oplossen van klachten 9,1
  • Oplossen van schade 9,2
  • Verhouding kwaliteit - prijs 8,8
1 t/m 10 van 69 beoordelingen

Helga uit: Finspång

17-11-2019
9,0

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Heel aangenaam en vlot contact met verhuisteams, professionele medewerkers! Top. We wisten dat onze inboedel in goede handen was en met het nodige respect werd behandeld.

Verbeterpunten:
Iets sneller informeren over de geplande losdatum was handig geweest.

Aanbeveling: ja

Yacine uit: Uppsala

17-10-2019
7,4

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Verbeterpunten:
We werden pas laat op de hoogte gebracht van de verhuis- en leverdatum van onze spullen. We hebben hier meermaals achter moeten informeren. Uiteindelijk bleek men vergeten te zijn de correcte datum door te mailen naar ons.

Aanbeveling: ja

Renske uit: Kiruna

27-09-2019
8,9

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Goede en snelle service. Ik had pas kort vooraf een aanvraag gedaan en zo konden we samen alsnog regelen dat mijn spullen snel op een wat moeilijke bereikbare locatie konden zijn (Noord-Zweden). Ik ben zeer tevreden!

Verbeterpunten:
De aankomst datum/periode had misschien aangegeven kunnen worden in plaats van dat ik er om vroeg. Maar ik vond dat eigenlijk niet per se storend.

Ik kon de nr 10 vakjes niet aanklikken door de website. Maar de helft van de 9ens kunnen jullie wel interpreteren als 10en. Met name informatie voorziening en verwachting waargemaakt.

Aanbeveling: ja

Eveline uit: Rijsbergen

24-08-2019
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Aanbeveling: ja

Michelle uit: Nunspeet

19-08-2019
9,7

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Ik heb het zeer gewaardeerd dat mijn spullen meegegeven werden aan een Deens bedrijf, zodat zij op de dag dat ik de sleutel van mijn woning in Kopenhagen kreeg al geleverd werden. Ik had eerder aangegeven dat het prima was als mijn spullen eventueel met de rit van een week later mee zouden gaan, maar desondanks hebben jullie dit geregeld zodat ik niet hoefde te wachten en dat was erg prettig.

Verbeterpunten:
Ik kreeg in eerste instantie geen reactie op het contactformulier en nadat aan de telefoon twee keer werd gezegd dat er die middag een mail verstuurd zou worden duurde dat in beide gevallen langer. Ik begrijp natuurlijk dat er eerst zorgvuldig gecontroleerd moet worden voor er informatie verstrekt wordt, maar een korte e-mail om aan te geven dat het iets langer gaat duren is dan bijvoorbeeld wel fijn.

Aanbeveling: ja

Joëlle uit: Göteborg

18-08-2019
9,9

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Snel, vriendelijke verhuizers, en al mijn spullen zijn onbeschadigd aangekomen in Nederland. Prijs-kwaliteitverhouding is erg goed.

Aanbeveling: ja

Sanne uit: Deurne

15-08-2019
8,9

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Zeer goede communicatie en hielden zich aan afspraken en planning

Aanbeveling: ja

Ronny uit: Kvillsfors

23-07-2019
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag

Aanbeveling: ja

Nancy uit: Taberg

23-07-2019
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag

Pluspunten:
Super service. Duidelijke communicatie en zeer klantvriendelijk.

Verbeterpunten:
.

Aanbeveling: ja

Gé uit: Voorschoten

17-07-2019
8,9

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice

Aanbeveling: ja