Netjes de apk gedaan ,problemen verholpen .
Die was gewoon goed
Ik ben altijd zeer tevreden
Transparant over te plegen onderhoud en de kosten daarvan. Keurig en vriendelijk op de hoogte gehouden over de voortgang van reparatie en onderhoud.
zeer goed.
Neer tevreden
Mijn auto wort goed onderhouden
Altijd goede service en klantvriendelijk
goede informatie en uitvoering
Afspraak gemaakt...auto uitgelijnd en 4 nieuwe banden...leenauto meegekregen...auto weer opgehaald...stuurd weer superstrak
In deze garage is klant nog altijd koning
Correcte ontvangst bij de servicebalie. Voor het overige heb ik er geen zicht op. De gratis leenauto heb ik erg gewaardeerd.
Kom hier al jaren.
De auto werd thuis opgehaald en weer netjes terug gebracht Werd van te voren gebeld over extra kosten dus geen verrassing na de tijd
Snel en vakkundig geholpen en men zag het probleem direct toen deze in de wekplaats stond
keurig geholpen
Service, snelheid en klantvriendelijkheid staan hoog in het vaandel
Service, snelheid en klantvriendelijkheid staan hoog in het vaandel
Altijd een goed adres voor mijn auto vertrouwd en betrouwbaar
Altijd een goed adres voor mijn auto vertrouwd en betrouwbaar
Alles ging zoals gepland. Alleen een klein dingetje: geen kalender gekregen o.i.d. zoals in voorgaande jaren
Sinds het verlaten van de Showroom heeft het start en stop systeem niet gewerkt. Auto 3 maal hiervoor (en tevens normaal onderhoud) aangeboden. In de de 3e keer is een mij onbekend onderdeel vervangen waardoor het start/stop systeem na 30 maanden werkt. Tevens loopt de accu niet meer vanzelf leeg na 1 week stilstand. Dus uiteindelijk alles goed. Gelukkig allemaal garantie. En niet te vergeten steeds een gratis leenauto verkregen.