Tevreden over deze dealer

Onze fiat is hier gerepareerd. Het onderdeel was prijzig, maar dit was bij elke andere garage ongeveer dezelfde prijs. Dus hebben wij voor de merkdealer gekozen. Voor nu zeer tevreden, het lijkt erop dat probleem verholpen is. De werknemers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Snelle service.

Meer dan keurig!

Auto moest voor grote beurt en APK. Krijg een nette leenauto mee en hoef deze pas de volgende dag weer in te leveren. Koffie staat klaar en er wordt op een nette manier overlegd wat er gedaan moet worden.

Lekker vlot klaar!

Mijn auto moest een jaarbeurt. Ik was blijven wachten. Beurt was binnen een uur klaar.

Goed overleg en vervolgens goede service

Onverwacht rem probleem goed overlegd en goed opgelost

Top Team!!!

Geweldige service . Top Team. Van balie tot monteurs de zaken goed op orde.

• Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Plezierig en attent bedrijf die de tijd voor je nemen

Bij het uitzoeken van een 500c werd ruim de tijd voor ons genomen. Mogelijkheden mbt speciale wensen werden zorgvuldig uitgezocht. Communicatie verloopt vlot en persoonlijk. Levering van de auto was sneller dan verwacht.

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Coronaproof en super service

Alles volgens afspraak, auto voor beurt gebracht was netjes op tijd klaar. Telefoontje dat hij weer opgehaald kon worden. Weer mooi gewassen retour dat is toch top service.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Conform afspraak uitgevoerd en opgeleverd.

Tijdens de vakantie in Italie op onbekend terrein een achteruitrijschade opgelopen. Maar AR-Heerenveen heeft dit vakkundig opgelost. Auto gebracht in de ochtend en na een telefoontje dat er toch meer aan de hand was dan in eerste instantie was ingeschat, kreeg ik de auto in de loop van de middag stralend en blinkend weer terug. Goed en klantvriendelijk opgelost.

Altijd in goed overleg

Altijd goede service

• Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Klantvriendelijk en duidelijk en nog gezellig ook.

Ervaring elke keer weer is dat je relaxed zit te kletsen en de auto wordt goed nagekeken en monteurs grote klasse. Deskundigheid en vriendelijke garage in Heerenveen .

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Klein probleem zomaar tussendoor even vlot opgelost

Top service!

Super garage!

onze gloednieuwe camper, waarmee we op vakantie gingen gaf een storing aan. We zaten op Terschelling en in Leeuwarden was de dichtstbijzijnde fiat dealer. Vanaf Harlingen er naar toe gereden. Daar werden we heel gastvrij ontvangen en gerustgesteld dat het om een kapotte sensor ging. Die hebben ze voor ons besteld en in alle vroegte belden ze ons dat we konden komen om de sensor te vervangen. De koffie stond klaar. En na drie kwartier konden wij onze camperreis vervolgen. Klantvriendelijkheid een TIEN wat ons betreft!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Klantervaring subliem

Garantie reparaties is niet leuk maar de wijze van afhandelen is geweldig. Alles, waaronder vervangend vervoer, heel netjes geregeld.

Goede communicatie

ik ben keurig behandeld. Afspraken werden nagekomen en op tijd.

naar volle tevredenheid

zeer tevreden met de onderhoudswerkzaamheden van mijn Jeep

Was de 1e keer bij Jelle Talsma, maar zeer correct geholpen

Prima communicatie en snel geholpen

Prima en snel geholpen

Plezierig en goed geholpen

Plezierig en goed geholpen

Altijd een top service!

Nadat ik een foutmelding zag heb ik meteen een afspraak gemaakt bij Talsma wat zeer vlot ging. Maakte me in eerste instantie wat zorgen omdat de garantie net verlopen was, maar er werd meteen aangegeven dat er zeker een passende oplossing gevonden zal worden. Achteraf bleek de foutcode veroorzaakt te zijn door een steenmarter die de bekabeling iets te lekker vond, wat logischerwijs niet onder de garantie voorwaarden valt. De schade is meteen hersteld en de kosten waren zeker in verhouding met prijs en kwaliteit! Top! Duidelijke uitleg gekregen, waarna we onze weg weer hebben vervolgt. Het is voor ons meer dan een uur rijden, maar dat hebben we er graag over voor deze service en kennis en know how van de Alfa. Tot de volgende keer!

Goede services

Goede services. Werd opgebeld of extra gebreken konden worden uitgevoerd. Kon een leenfietsen meenemen.

goed geholpen.

Vriendelijk en behulpzaam en een goed team monteurs in heerenveen.

Prima Garage

Altijd prima geholpen