Voor de eerste keer geweest mijn ervaring heb ik als goed ervaren

Top ervaring

Van Rotterdam naar Drachten voor een auto. Het eerste contact via de telefoon. Alle tijd werd er genomen om uitleg te geven wat er anders was aan de Panda city cross dan een gewone panda. Wat volgde een mooie en lange rit, maar de ontvangst aldaar maakt tijd onbelangrijk. Mijn nieuwe auto kreeg ik voor mijn 50ste verjaardag. Stond ingepakt met slingers, ballonnen en een persoonlijk kaartje voor me klaar. Alle tijd werd er genomen. Wat een gastvrijheid en vriendelijkheid. Hebben we zelden meegemaakt. Bij thuiskomst genoten van de gekregen appelslof.

vriendelijk en positief

vriendelijke en deskundige receptie

TOP

Hier bij garage Talsma in Drachten met veel plezier m’n Alfa Mito gekocht! Wij zijn bijzonder fijn, vakkundig en zeer klantvriendelijk geholpen. Eerst een heel fijn telefonisch contact, uit de randstad naar Drachten gereden en de koop beklonken. Bij het ophalen van de auto die op en top in orde stond te blinken, gingen we na een gezellig gesprek met Henk en zijn zaterdaghulp (wat een topper) met een lekkernij uit Drachten op weg. Met tips op zak om te shoppen in Drachten hadden wij een super dag! Het mooie aanbod aan auto’s, de vakkundigheid en goede sfeer brengen ons voor de APK zeker terug naar Drachten. Ik rij er voor om!

Goed en vriendelijk geholpen

Goed op de hoogte gehouden van de werkzaamheden. Vriendelijk personeel.

Prima service en kwaliteit

Jammer dat mijn afspraak niet in de planning stond. Uiteindelijk is het wel opgelost.

Tevreden.

Zoals altijd: prima service

Ik wordt altijd goed ontvangen en goed geïnformeerd over de werkzaamheden deze worden ook altijd juist uitgevoerd!

• Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

We worden er prima behandeld!!

Prime service, lekkere koffie

Prime service, lekkere koffie

• Reden bezoek: Andere reden

goede en vriendelijke medewerkers

Zoals gewoonlijk goed.

Mijn ervaring was goed.

Er werd alle mogelijke moeite gedaan om mij zo snel mogelijk te helpen.

• Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

de auto rijdt weer prima en hij is goed nagekeken

de auto rijdt weer prima en hij is goed nagekeken tot dusver tevreden

• Reden bezoek: N.v.t.

Vriendelijk en behulpzaamheid.

Afspraak gemaakt en goed geholpen voor de juiste datum inplannen van een grote beurt camper.

Geweldig!

Perfect geregeld

Service zoals service hoort te zijn. Gewoon Top.

Geen.

• Reden bezoek: N.v.t.

Wederom in positieve zin verrast. Mede door een extra reparatieverzoek van mijn kant, zou het onderhoud aan mijn Fiat meer tijd in beslag gaan nemen. Wachten was geen optie meer. De auto zou de volgende dag weer klaar zijn. Om thuis te kunnen komen, kreeg ik spontaan een vervangende auto aangeboden! Super! En verder: mijn Fiat is weer in topconditie!

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Snelle service en aardige mensen

Ik heb gebeld direct een afspraak en de auto is weer klaar. Goed gedaan.

Vakmensen doen prima onderhoud

Ik heb zeer de indruk dat mijn Giulia op een uitstekende wijze wordt onderhouden door de monteur in Drachten.

Ik ben nog niet helemaal tevreden gesteld!

Ik had een lekkage aan de hydrauliek leiding van de stuurbekrachtiging. Er moest een nieuwe besteld worden. Zou uit Italië moeten komen maar al wat er kwam geen leiding. Na weken te hebben gewacht kwam met het idee de leiding dan maar te laten repareren door een bedrijf uit Drachten. Tijdens de demontage van de leiding constateerde men dat de remmen niet meer goed waren. Schijven en blokken waren op. Tussendoor ook aangegeven dat ik telkens melding op het dashboard kreeg van ABS en EPS storing. Kon men eerst niets mee. Mooie gelegenheid om dit tijdens de reparatie ook aan te pakken, maar ze hebben het systeem alleen uitgelezen. Kosten ruim 60 euro. Linksachter zou een storing zitten. Maar probleem is niet verholpen. Toe ik de auto ophaalde en wegreed weer de storing. Ik was er wel klaar mee. Maar goed ik zal het binnenkort laten repareren. Had het dus liever in een keer gehad.

Goed geholpen / vakkundig

Positief

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Zeer enthousiaste klantvriendelijke garage.

Net een andere auto gekocht en zeer prettig handel gedaan. Personeel is prettig in omgang en doen samen hun best om eventuele problemen snel en vakkundig op te lossen.

zeer positief

Als extra service auto gewassen, wat attent!