Vriendelijk en gastvrij ontvangen. Alles conform afspraak geregeld.
Kleinschalige vriendelijke werkplaats
Zeer dienstverlenend. Klant wordt op de hoogte gehouden en de service is uitstekend
Ging om onderhouds beurt van mijn 'klasieke' hobby auto. Bij maken afspraak netjes vastgelegd wat er moest gebeuren. Bij ophalen auto keurig uitleg van de monteur wat er aan gebeurt was en waar ik in de toekomst op moest letten. Klasse 👍
Jammer dat de mederwerker , die mijn afspraak inplande niet wist wat original care onderhoud bij Fiat inhoudt. Op de website van Fiat.nl wordt dit aangeboden.
vertrouwd adres voor onderhoud en koop.
Vriendelijk , nauwkeurig , geïnteresseerd
Auto ging voor een jaar beurt en apk werd schoon en gewassen weer gehaald dat is nog eens service.
Werkzaamheden conform afspraak uitgevoerd en auto keurig gewassen. Nette leenauto meegehad.
niets te klagen, alles naar wens
alles gaat volgens afspraak en de bejegening is keurig
Zoals ik ben gewend, heeft de auto het onderhoud gehad Ik ga er altijd vanuit, dat het goed gebeurd, de medewerkers staan altijd open voor vragen en opmerkingen De tevredenheid m.b.t. de telefoniste is gebaseerd door het 'gedoe', voordat ik 'binnen ben' in Heerenveen, wat rommelig, dus, ook w.b. muziekje e.d.
alles is goed
Kan altijd snel terecht
Voor het eerst dat ik kennis maakte met autobedrijf Jelle Talsma in Drachten en daar de prachtig verzorgde showroom bewonderde. Vrijwel direct viel mijn oog op een off-white Alfa Romeo Mito 1.4 turbo qv in topstaat. Deze vervolgens ook gekocht, waar ik nu enorm veel plezier aan beleef. Zeer positieve ervaring mbt de klantvriendelijkheid, professionaliteit en service. Mijn vertrouwen hebben ze absoluut! Special thanks to Henk!😎
Vriendelijk en vakkundig personeel. Snel geholpen.
Conform afspraak alles keurig uitgevoerd. Omdat de monteur een pas nieuw geleverde band niet geheel naar wens vond is er een ander exemplaar besteld. Hierover zijn we keurig ingelicht, zodat we onze camper een dag later konden ophalen.
Na een telefoontje was alles geregeld. Zeer fijne communicatie over het proces en de prijzen en voor je het weet is de auto weer klaar. Ook de leenauto service is top geregeld!
Ik kom al enkele jaren met enige regelmaat bij Jelle Talsma in Drachten voor onderhoud aan mijn Alfa 147 als mijn eigen monteur geen tijd heeft. Ontvangst is altijd hartelijk, men neemt de tijd voor je en ook al ben je geen "vaste klant", ze behandelen je wel altijd alsof je hun belangrijkste klant bent. Dus het was voor ons een logische stap om onze nieuwe auto, een Giulietta, bij hen uit te zoeken. Gelukkig hadden ze een mooi, uniek exemplaar staan. Voordat we de nieuwe bella mee kunnen nemen ondergaat ze eerst een uitgebreide check. Een wensje hier, een vraag daar, niets is hen teveel. We kunnen dan ook niet wachten tot we haar kunnen ophalen!
"Deskundigheid/prijs-kwaliteit/opdracht naar tevredenheid afgewikkeld" kan ik(nog) niet beoordelen, maar tot op heden heb ik nog geen teleurstellende ervaringen gehad, dus dat zal wel goed zitten. Toch heb ik bij al die 3 beoordelingen 50% ingevuld, gewoon omdat er geen andere mogelijkheid wordt geboden! Verder lijkt het me handig uw vragen te nummeren, zodat de klant er naar kan verwijzen bij deze beschrijvende beoordeling.
Er valt niets aan te merken
Gewoon zoals je het in 2020 verwacht. Persoonlijk-kort en zakelijk.