je word als koning behandeld
Al jaren klant in Heerenveen. Naar tevredenheid. Plezierige omgang en kundig personeel. Het enige waar ik moeite mee heb zijn de kosten. Niet alleen bij Uw bedrijf , maar ook elders. Alles wordt zo verdomde duur ! ! ! Vooral als je het ook nog eens gaat omrekenen naar guldens !
Vertrouwd en tevreden !
Er was eerst een verkeerde sleutel geleverd waardoor ik langen moest wachten.
De voorbereiding verliep prima, via e-mail alle vragen gesteld en het "programma" voor die dag was helder en duidelijk. Naast mijn eigen bevindingen omtrent de auto kwam de werkplaats ook met zinvolle suggestie's: op die extra aandacht reken ik dan ook.
Prima, duidelijk en goed overleg
Mijn ervaring is positief.
Uitstekende service en zeer professioneel
Goed geholpen , periodieke beurt is gekoppeld aan repareren schade
Altijd de service die ik verwacht. Al vele jaren, met allerlei auto’s!
Doen hun werk goed en is altijd overleg voelde gr fam riddersma .
Ik kwam met een auto met een lekke band rechtsvoor. Ik kreeg meteen een reserve auto mee. Binnen zeer korte tijd was de klus perfect voor elkaar. Chapeau voor het personeel.
Ik ben altijd wel tevreden over de service. Ik krijg altijd wel een leenfiets of een leenauto. Auto is ook altijd dezelfde dag klaar.
Fijn op tijd een herinnering voor de jaarbeurt. Prima afspraken op de dag zelf, enkel geen prijsafspraak vooraf.
Toen ik op vrijdagmiddag mijn deurhendel afbrak, wat wel een triest iets is met een 6 jaar oude auto!, kon ik direct komen en hebben ze me geholpen zodat ik het weekend kon rijden door een compleet deurpaneel van een auto om te zetten naar de mijne...was goede service! Uitermate vriendelijk geholpen. De week erna kon ik komen om het nieuwe hendel erin te laten zetten.. wel schrok ik van de rekening ,die viel wel erg duur uit....
Afspraak gemaakt, en netjes op tijd uitgevoerd
Goede en vlotte diagnose. Bijkomende kosten als uitlezen van auto vind ik onnodig. Dit mag van mij wel een service zijn, kosten reparatie zijn in mijn ogen hoog genoeg
Prima service en vriendelijke medewerkers!
vlot met het inplannen van onderhoud dankzij wifi kan ik tijdens het wachten gewoon doorwerken
Bij probleem, word er meegedacht aan oplossing.
Ik heb mijn Fiat Ducato Camper voor een onderhoudsbeurt aangeboden. Zeer professioneel en goed uitgevoerde beurt. Naderhand was er nog een klein probleempje met een van de sensoren, die uitstekend is verholpen met een nieuwere software versie. Ook het meedenken met een rampeltje en ook vooral het oplossen ervan geeft mij het fijne-klant-gevoel. Ik noem dat 9+ klantbeleving :)
Zeer klantvriendelijk, behulpzaam, meedenkend, oplossingsgericht.
Alle aandacht tijdens een bezoek. Even tussendoor met een probleempje? Onmiddellijk iemand er bij om er naar te kijken; en bij kijken alleen blijft het niet! Kan het direct verholpen worden, dan gebeurt dat ook. Klasse. Kom er al wat jaren en nog nooit een onprettig gesprek gehad.
Goede wijn behoeft geen krans
Afspraak maken en deskundig onderhoud allemaal prima.