Meedenkend en gericht op service, uiterst tevreden!

Bedrijfsbus heeft hier onlangs onderhoud met apk gehad. Alles was tot in de puntjes verzorgd! Bedankt!

Uitstekende service

Altijd betrouwbare informatie, goed, en duidelijk. Goede afhandeling.

Prima geholpen

Probleem gelokaliseerd

Ja niet beter

Zeer goed geacteerd op service - garantiekwestie. En passant ook nog even vloeistoffen aangevuld, bandenspanning gecheckt en klok gelijk gezet. Prettige sfeer, kortom: Jelle Talsma in Drachten is een echte aanrader.

Perfecte service verleend.

Advies reparatie en onderhoud naar volle tevredenheid gegeven en uitgevoerd etd

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Altijd vriendelijk en gastvrij, goede communicatie.

Zeer klant vriendelijk, en speciale service is de auto gewassen en gezogen.😃

Top garage

Altijd tijd voor de klant en voor een goed gesprek,en goede uitleg als je de auto ophaald , en tussentijds overleg

Eerlijk

Goed opgelost en afgerond

Goed werk

Er is prima werk geleverd, alleen was vergeten de radio code weer te activeren.

Duidelijke afspraken

Goed geholpen met een apk en een grote beurt. Voertuig was op tijd klaar.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Gewoon waarmaken wat er beloofd wordt

Tijdens het oriëntatie gesprek de diverse reparatie mogelijkheden besproken. Aan mij, de klant, werd de keuze van het soort reparatie overgelaten. Ik ervaar dit als zeer prettig omdat niet iedereen een dikke portemonnee heeft.

Goed bedrijf, zowel in Heerenveen als in Leeuwarden. Vriendelijke mensen welke een goede uitleg geven bij de aankoop en bij het afleveren van de auto.

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Prettig

Afspraken worden altijd vlot ingepland en een leenauto is geen probleem. Dat ontzorgt en dat vind ik prettig.

Mijn ervaring was goed

Zie boven

• Reden bezoek: Aankoop en/of accessoires

Zeer goede garage

Ik word altijd buitengewoon vriendelijk en deskundig geholpen en er wordt meegedacht

Top bedrijf!

De schokbreker van de auto had het begeven en ondanks de volle planning van de werkplaats, goed geholpen en zelfs dezelfde dag weer de weg op!

Tevreden klant

Ik kon snel terecht met mijn reparatie en er stond een leenauto voor mij klaar. Top service!

• Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Uitstekend ontvangen en zeer vriendelijk personeel.

Zie boven

Vriendelijk en gastvrij

Prima ervaring en auto netjes schoon afgeleverd

Betrokken en deskundig

Groot compliment voor de heren aan de balie.

Prima geholpen

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Zeer Goed,deskundig en geweldig personeel!

Ik heb mijn fiat Bravo ingeruild voor een Alfa Romeo Mito, Ik heb in verschillende modellen gereden., Totaal geen probleem. Vol vertrouwen naar de klant! Dit is wel eens anders bij andere Dealers. Sale: Mijn ervaring; - zorgvuldig - zeer goed advies - er wordt naar je geluisterd - men denkt met je mee , maar laat het besluit volledig aan de klant Verder wordt de auto helemaal nagekeken, en onderdelen vervangen terwijl dat nog niet nodig was( i.v.m periodieke beurt).Men heeft dit gedaan omdat men het eerste jaar voor de klant geen onkosten wil. Daarnaast werd de Duitse historie en originele boekjes bijgeleverd, Een nieuw Nederlandstalig origineel gebruik-onderhoudsboekje besteld en bijgeleverd inclusief een nieuwe mattenset! Auto werd keurig gekeurd en gepoetst geleverd. Aftersales: lakstift, van de auto werd persoonlijk aan de deur geleverd! Er werd enkele dagen later gebeld hoe de auto bevalt en of ze nog iets konden betekenen. Indien er iets is zal men het altijd voor je oplossen Last but not least. Verkoper Jorrit en Henk, geweldig team! veel geduld en een hele empathische instelling. Alles kan geregeld worden, of men heeft het al geregeld zodat de klant geen omzien heeft. Deze mensen staan voor hun Dealerschap! Bij deze nogmaals bedank! Fam v.d Meer.

Fijn, eerlijk bedrijf, no nonsense

Op dik 2 uur afstand deze dealer, zag ik een mooie Fiat 500X. Omdat ik een nette inruilprijs kreeg en gelijk goed contact toch de stap maar eens gewaagd naar de showroom. Ook daar fijn contact gehad! Henk is een topper, probeert alles netjes voor je te regelen. Occasion was netjes gepoetst en klaargemaakt, aflevering was ook goed! Kleine issues zijn snel opgelost. Wat voor mij (mede) de doorslag gaf is dat er een uitgebreid garantiepakket beschikbaar was, voor mij persoonlijk fijn als je een occasion aanschaft.

Dikke prima weer!

Mijn oude oranje balkje weer winter klaar. Helaas wel een fikse reparatie nodig. Maar ja. Veiligheid boven alles. En de heren van Talsma hebben het keurig en snel gedaan!