Prettig en correct
Uitstekende service voor Apk en onderhoud. Er wordt prima gecommuniceerd bij vragen en eventueel meer uit te voeren werkzaamheden.
Altijd prima ontvangst, topbalie en topmonteurs.
Zoals altijd prima service
Vlotte, vriendelijke en deskundige hulp.
Ben goed geholpen en n.a.v. een vorige reparatie (garantie) kreeg ik ook nog een korting
ze luisteren goed, aandacht voor de klant, zorgen goed voor de klant en auto
Vond het heel prettig communiceren en wist precies wat er aan de hand was. Service was ook helemaal geweldig.
Goed en snel
Defect aan mijn accu, dit keurig hersteld
Snel en goede service
wordt altijd prima geholpen en leuke mensen daar
Netjes behandeld en reparatie in overleg zeer netjes en vriendelijk te woord gestaan
De afspraak was zomaar gemaakt. Iedereen vriendelijk. Echter, ik zou gebeld worden als de auto klaar was. Maar dat gebeurde niet. Of alles ook echt gebeurd is wat bij een grote beurt hoort, kan ik lastig beoordelen. Maar, daar ga ik wel vanuit.
Een dikke voldoende.
Reusachtig goed geholpen na het ongeval en total loss verklaring van mijn auto. Goede adviezen en hulp. Daarna snelle zoektocht naar vervanging. Mooie auto aangeboden gekregen en ik kon zonder haast of druk beslissen of ik wilde kopen. Besloten te kopen en heel snel stond daar een prachtige auto in de showroom. Verpakt als een kado! Afronding, ritje met uitleg....en zelfs heerlijke bonbons mee op de passagiersstoel! Goeie ervaring dus......
Uitstekend!
Perfecte service
Uiterst betrouwbaar, klantgericht
Omdat ik de door Fiat gehanteerde schema’s voor een onderhoudsbeurt te ruim vind, wil ik dat de olie eerder ververst wordt. Daarbij wil ik dat de monteur gelijktijdig de conditie van de auto checkt en, waar nodig, een reparatie uitgevoerd. Safety first. Bij Jelle Talsma weten ze mijn klantwens echt in te vullen. De klant staat er centraal.
Heel erg geschrokken van de prijs onderhoud Panda van 91/2 jaar van bijna 900 euro. Met airco zou dat 1640 euro zijn geweest!!! Elk jaar onderhoud gehad!!!
APK plus kleine beurt, achterste demper vervangen
Bij deze garage wordt de klant nog persoonlijk benaderd en als klant behandeld.