Uitstekende service en vakmanschap
Snel, deskundig en duidelijk.
Bij Jelle Talsma staat de klant echt centraal. De medewerkers willen het goed doen en dat lukt ze ook! Vriendelijk en professioneel.
Prima dealergaragebedrijf en goede service
Prima!
Uitstekende service en behandeling
Ben altijd bij dit bedrijf en word heel goed geholpen!
De sfeer en ontvangst. Doe maar gewoon .Er wordt naar je geluisterd.
Zoals altijd uitstekend. Met mijn ruim 2 jaar oude Fiat 500L is het wat minder goed. Een kapotte koppeling met een auto van deze leeftijd en ca. 50.000 km op de teller en bij zeer voorzichtig gebruik is veel te vroeg. Over de rekening ben ik met de garage in gesprek ( geweest) en dan met name over het begrip \"sedici\" zoals dat bij \"garantie\" is omschreven. Ik ben op dit moment nog in afwachting van de rekening, waarover recent nog overleg is geweest. De chef van uw garage in Heerenveen heeft daarover goed zijn best gedaan en zou zich op mijn verzoek ook nog even verdiepen in het begrip sedici bij het garantiehoofdstuk van mijn 500L
Ik ben heel blij met mijn rode Mito! Vond het spannend om een auto te kopen, maar heb er alle vertrouwen in. Ben goed geholpen.
Top lui, sinds 2015 mijn (elders aangeschafte) ‘13 Punto in onderhoud naar volle tevredenheid.
Vriendelijk, enthousiast en deskundig team.
Positief!
Ik kon erg snel terecht voor een servicebeurt. Daarbij stond een keurig nette leenauto klaar. Constateringen welke buiten de service vielen zijn keurig telefonisch gemeld alvorens actie werd genomen, zelfs nog enige korting op de materialen. Al met al niet de goedkoopste beurt maar wel goede service en verstand van zaken.
N/A
Komen afspraken na
Kunnen snel en flexibel schakelen in geval van problemen met de auto, altijd top geholpen!
Zeer voorkomend en gezellig met goede service
Fijne persoonlijke benadering en werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd.