goede en eerlijke begeleiding bij het meedenken bij de koop van een nieuwe auto
Voor ons een pretige ervaring,vriendelijk en niet opdringerig. De uitleg van onze nieuwe auto was goed en niets was te veel.
Deskundige verkoper, betrokkenheid oud eigenaar van het bedrijf (was samen met zijn vrouw de boom aan het versieren), lekkere koffie. Kennen het bedrijf nog maar twee weken, samengevat tot nu toe: Prima.
Uitstekend, met uitzondering van de prijs voor het huren van een tijdelijke auto, als mijn eigen auto in onderhoud is. Betalen voor het benzinegebruik vind ik heel normaal, maar dan ook een huurprijs voor de auto in rekening brengen vind ik geen service.
Eerlijk verkoop verhaal, geen poespas maar duidelijk. Uitstekende service. Al mijn 2e auto die ik hier koop dus...
Goede service, vriendelijk, betrouwbaar.
Prettige benadering. Bedrijf dat eerlijke handel bedrijft. Deskundigheid is prima. Fijne sfeer.
Goed en snel handelend autobedrijf.
Fijne werknemers, goede service!! Ik ben een super tevreden klant!!!!
Klantvriendelijk, netjes, correct, betrouwbaar.
Uitstekend en ongedwongen geholpen. Prima advies gehad. De auto werd keurig afgeleverd.
netjes en correct.
Al 35 jaar zeer goede ervaringen met dit familiebedrijf. Klantgericht, goede service, goede prijs-kwaliteit.
ik ben tevreden met Auto Aaltink.
Goede service, kennis van zaken, vriendelijk personeel en vlotte afhandeling.
Dit is een super goed bedrijf zeer correct vertrouwd. Fiat Nederland mag trost zijn op zo\'n dealer.
Hebben altijd de zelfde verkoper Marcel en met de prijs zijn wij er altijd nog uitgekomen met hem. Ben er al vele jaren klant en hoop dit ook te blijven daar/Altijd tijd voor een praatje en koffie ..Klasse service
Prima bedrijf. Klantvriendelijk en duidelijk
Ik kwam hier voor het eerst maar het leek wel alsof ik hier al jaren kom. Top service !