Prettige ontvangst. Verkoper neemt rustig de tijd om vragen te beantwoorden en dingen uit te leggen.
goed geholpen, ze denken met je mee
Al jaren prettig contact met Auto Aaltink
professioneel en zeer klant vriendelijk. Vol vertrouwen begin ik aan een nieuwe ervaring met FIAT .
Heel goed
Klant vriendelijk en vakbekwaam.
Super vriendelijk. Geholpen . Bedankt Arjan .
geweldig en goed
Prima service. Wel jammer dat twee weken uiteindelijk drie weken werd en dit niet even tijdig gecommuniceerd werd.
Prima ontvangen door een niet vervelende verkoper. Toen de deal gesloten was werd ons verteld dat het 2 weken ging duren totdat de auto klaar was, oeps .maar wel eerlijk.
Dit bedrijf is zeer betrouwbaar over gekomen Klantvriendelijkheid staat hier voorop
Goed geadviseerd bij het inruilen van onze auto. Daarna netjes op de hoogte gehouden en de aflevering verliep ook prima.
De enige reden waarom ik negens geef en geen tienen, is dat ik vind dat ik vrij lang op de aflevering van de uit voorraad te leveren auto heb moeten wachten: 16 dagen.
Zeer goed bedrijf! Snelle, leuke reacties; korte lijnen. Bijzonder plezierig mailverkeer met zowel Ewald als met Arjan. Kortom alleen maar lof over dit bedrijf!
Op zoek naar een andere auto kwamen wij vanuit Friesland in Nijverdal terecht. We werden daar geholpen door een rustige en totaal niet opdringerige verkoper welke niet met het bekende verkooppraatje begon en alle tijd voor ons nam. De auto die we zochten hebben we daar gevonden en gekocht. De service bij het afhalen van de auto was perfect.
zeer goed en plezierig fijn contact met de verkoper
perfect, eerlijke communicatie en duidelijke deal.
Goede visie rondom leveren auto\'s (garantie plan) tevens top service