Goede service en klantvriendelijk
Duidelijke communicatie en goed geadviseerd!
Snel en goed geholpen
Ik ervaar de Snipperling als een bedrijf met deskundige en vriendelijke mensen met een bescheiden touch vrolijke humor. Het showroom/ontvangstruimte ziet er helder en schoon uit. De werkplaats is, voor zover ik het kan zien, ordelijk en opgeruimd. Het zal daar prettig werken zijn. Kortom, een prettig bedrijf!
Ben uitstekend geholpen
Ik word altijd juist geïnformeerd mbt mogelijkheden en te verwachten reparaties. De afhandeling van afspraak tm afhandeling verloopt altijd vlekkeloos. Prettige omgang met receptie personeel.
Deskundig en klantgericht
Accu was leeg, zeer vriendelijk en snel thuis een nieuwe accu geplaatst!
Vriendelijke ontvangst, lekkere koffie.
Goed, zorgvuldig en netjes geholpen. Ik kwam onverwachts langs om een lamp te laten vervangen. Geen enkel probleem en werd direct geholpen. Ik kon wachten met koffie.
Ik vond het fijn dat er zowel vooraf als tijdens de reparatie uitleg gegeven werd, zodat ik op de hoogte was van de benodigde reparatie inclusief de kosten.
Goed ipv uitstekend omdat bij de kleine beurt en APK keuring in eerste instantie het lekje van het koelvloeistofhuis niet was opgemerkt. Maar een pluspunt is dat het binnen no time alsnog is hersteld.
Het personeel heeft mij correct en beleeft behandeld.
Prima geholpen.
prima/tevreden
Prettig geholpen en de afspraak nagekomen.
Mijn auto werd thuis opgehaald en teruggebracht voor een calibratie van de camera's in de voorruit van mijn auto.
Perfecte service
Afspraak kon snel worden ingepland en ik ben goed geholpen! Medewerkers zijn zeer vriendelijk!
Zoals ik gewend ben ook deze maal weer prima service en werk. Er wordt met de klant meegedacht en problemen worden verholpen hoe dan ook.
ik been tevreden de werkzaamheden
Alleen ik dacht dat je deze maand een strandlaken kreeg bij een onderhoudsbeurt. (had hier een mail over ontvangen) Dat vond ik wel jammer. Verder tevreden hoor
Reparatie werd uitgevoerd zonder dat ik hoefde te betalen. Uiteraard was daar een specifieke reden voor, toch was ik verrast door deze service!