Top auto bedrijf, Jan is een eerlijke man, die zijn afspraken netjes nakomt. Kunnen menig autobedrijven een voorbeeld aan nemen ,
Onlangs hebben wij bij Wim Arendsen Garagebedrijf een BWM 1-serie gekocht. Wij zijn zeer goed geholpen door zoon Mick. De onderhandelingen liepen vlot, temeer wij nog een Honda Jazz Hybrid hadden in te ruilen. Enige dagen na aflevering constateerden wij, na enkele regenbuien, dat er overmatige condensvorming optrad in beide koplampen. Dit uiteraard aan Mick gemeld. Zij hebben ons aangeboden om twee nieuwe koplampen te plaatsen. Kosten: die nemen wij voor onze rekening, dat valt onder de garantie, hoewel wij daar in de onderhandelingen geen vaste afspraken over hadden gemaakt. In de loop van augustus worden lampen gemonteerd. Eenvoudig: KLASSE.
Zie bovenstaande ervaring, die geldt als actueel.
Zie bovenstaande ervaring, die geldt als actueel.
Ik ken dit bedrijf al sinds 2005 en ben nog nooit teleurgesteld. Altijd was men even behulpzaam en had men veel kennis van zaken. Ik heb dat niet, maar nooit werden mij dingen opgedrongen die niet van belang waren. Ben dus heel blij met dit bedrijf. Jongens, hartstikke bedankt voor het in "leven" houden van mijn oude autootje en voor de uitstekende service.
Sinds ik mijn auto hier 4 jaar geleden heb gekocht heb ik ook besloten om het onderhoud bij Wim Arendsen te laten plegen. Op geen enkel vlak enige spijt of terughoudendheid in mijn keuze. Hoop nog lang van hun verkoop en onderhoudservice te mogen genieten.
Ook lastige reparaties aan campers van 30 jaar oud gaan ze niet uit de weg. Ze zien dat als een uitdaging.
Reparatie auto
Probleem is op deskundige wijze verholpen.
Vriendelijk ontvangen. Van tevoren duidelijkheid over de te repareren onderdelen en vakkundig werk door mede-eigenaar tevens monteur, die ook vriendelijk is. Kortom een heel goed gevoel overgehouden aan mijn bezoek / reparatie.
Zeer nette garage met erg vriendelijke mensen en erg goed service
De mannen zorgen goed voor mijn auto. Bij aankoop van de auto eerlijk en duidelijk geïnformeerd en kom nog steeds terug voor service omdat dat zo soepel verloopt.
Vandaag 09-08-2021, de occasion opel corsa opgehaald. Auto stond er super bij. Onderhoudsbeurt gehad, airco gereinigd en netjes gepoets. Alles was perfect geregeld. Top garage met een hele goede service. Een aanrader voor iedereen !
Correct behandeld zéér attent behulpzaam Zéér vakbekwaamheid
Al 23 jaar een zeer tevreden klant.Vriendelijke personeel en behulpzaam.De service is na al die jaren nog steeds goed.
Makkelijk een afspraak te msken om onze peugeot 107 te bekijken, we konden een uitgebreide proefrit maken daarna veel uitleg over de auto gekregen. Na een fijn gesprek hebben we de auto gekocht. Nu een paar weken verder en de Peugeot bevalt ons eeg goed
Goed geholpen met het zoeken naar een nieuwe auto. Wel zelf gevonden maar daarna hebben ze de auto opgehaald en goede service verleend!
zie boven
Deskundig en bekwame vakmensen!
Garage om aan te bevelen voor andere klanten.
Fantastisch bedrijf met gedreven en vakkundig personeel, service staat hoog in het vaandel en de klant is nog echt koning. Heerlijk koekje bij de koffie. Zo zouden meer companys het moeten doen.
Vriendelijke en oprechte mensen.
Erg vriendelijk personeel die ook mee en vooruit denken.
Had via het Internet een auto gezien, waar ik erg in geïnteresseerd was. Echter was het voor mij anderhalf uur rijden enkele reis. Dus op een maandag voor de zekerheid eerst gebeld of de auto nog beschikbaar was en dat ik woensdag wilde komen kijken. Reserveren van de auto was niet mogelijk i.v.m. eerdere ervaringen, wel zouden ze mij bellen als de auto verkocht zou zijn vóór woensdag. De auto moest o.a. nog gekeurd worden, maar dat kon eventueel woensdag nog, aangezien dat maar een half uurtje zou duren. Toen ik daar woensdag aankwam, bleek de auto al gekeurd en een beurtje gehad te hebben. Dus toen de auto na een proefrit goed bleek te bevallen, kon ik deze direct meenemen. Verkoper/mede-eigenaar die mij geholpen heeft, was ook erg vriendelijk, sociaal en klantgericht. Bovag-garantie op de auto, dus mocht er onverhoopt iets zijn, dan moest ik niet schromen contact op te nemen om te kijken naar een oplossing. Service staat bij hen hoog in het vaandel.
Netjes behandeld, eerlijke informatie en met een correcte service een 2e hands auto gekocht. Precies zoals afgesproken is de auto nagekeken en afgeleverd. Deze garage is aan te raden!