De auto is netjes afgeleverd en aan alle gemaakte afspraken was voldaan. De 4 nieuwe banden, wat niet was besproken, maakten het geheel compleet.
Goed en vakkundig geholpen van proefrit naar bestelling en aflevering
Inmiddels mijn derde Fiat 500C hier gekocht, altijd een prettige ervaring. Mijn Man heeft in het verleden ook Alfa’s bij Zeeuw gekocht en dit ook altijd als zeer prettig ervaren.
Heel goed geholpen door Jaimie
Klantvriendelijkheid staat hier nog wél hoog in het vaandel. De deskundigheid en uitleg van de verkoper is top. De service tijdens de koop, maar ook na de koop is uitstekend. Kortom, echt een aanrader!
Prettige medewerkers, die de tijd nemen en je het gevoel geven welkom te zijn. Ook als je je keuze hebt gemaakt nemen ze nog alle tijd. Kom er graag weer terug
Fijne garage,vriendelijk geholpen.
Goede service Goede uitleg
Enige minpuntje was dat de auto niet opgeladen was door een collega.
Goed meegedacht met de keuze en auto is top.
Niets op aan te merken
Zeer goed geholpen bij de aankoop van de auto. Echter zou ik jullie adviseren om de schoonmaak binnen in de auto iets beter op te pakken. Je betaald er best vee voor bij aflevering en dan horen er geen koekkruimels of simpele vlekken in de auto te zitten die verwijderd worden na 1x eroverheen te gaan met een doekje. Verder super bedrijf en wij komen zeker terug!
Supergoed geholpen en helemaal blij met de stoere fiat 500!
Mijn droomautootje -een Fiat 500C- gekocht. Fijne service, snelle en heldere communicatie. Top!
Ik ben goed geholpen, goede voorlichting , betrouwbaar.
zoals het moet
super tevreden nette en lieve verkopers en goede levering op afspraak
Uiterst persoonlijke benadering en erg vriendelijk.
Er is steeds vlot en netjes gereageerd, geen vraag was te veel. Aflevering keurig volgens afspraak, nazorg ook erg netjes.
Goede ervaring met het kopen van een demo. Prettige en geduldige ontvangst. Goede deal kunnen doen. Aflevering ook OK. Prima bedrijf.
Top service met vriendelijk, kundig en behulpzaam personeel.
Top!
Originele beoordeling
Ivm de storm zijn er twee dakpannen op mijn auto gevallen en door de verzekeraar doorgestuurd naar zeeuw automotive schiedam om via hun de schade te laten repareren. Kreeg een mevrouw aan de lijn die een partij onvriendelijk/onbeschoft en totaal niet meedenkend was en mij eigenlijk af wimpelde omdat ze geen zin had om iets te regelen. Aangezien mijn auto nog rijdbaar is moest ik maar de week erna langskomen om te kijken of ze tijd hadden om naar de auto te kijken. Aangegeven dat er een lek in het dak zit(ivm regen zou er waterschade kunnen onstaan) maar dat was niet boeiend genoeg. Erg jammer en zeker geen goede reclame. Een aanrader is het zeker niet en mij zullen ze daar niet zien
Mijn Guilietta QV ingeruild op een mooie Giulia. De aflevering was keurig verzorgd en het hele traject verliep naar tevredenheid. Alle verbeterpuntjes keurig uitgevoerd. Top!
Wij zijn uitermate te spreken over Zeeuw Automotive. Het eerste contact was telefonisch en voelde al meteen goed. Heel klantvriendelijk en behulpzaam. Goede uitleg en een instructie video waarin alles netjes uitgelegd wordt. En de presentatie was ook geweldig op het moment dat we de auto overhandigd kregen. We zijn heel blij met onze nieuwe Jeep!
Tijdens het gehele aankoopproces zijn we op een deskundige en sympathieke wijze geholpen om te komen tot de aankoop van onze nieuwe Fiat Tipo. We hebben gemerkt dat er grote betrokkenheid is van het personeel van dit goed georganiseerde familiebedrijf. Chapeau dus.