Goed afspraken te maken en die worden nagekomen. Service beurt wordt super goed uitgevoerd.
Vanaf het eerste begin ervaar ik mijn contact met Frans en Rianne (en hun medewerkers) als zeer prettig. Vakmanschap en betrouwbaarheid staan voorop en dat is heel fijn om te ervaren. Zo kan het dus nog steeds!
Ik ben al jaren klant en hoop dat nog jaren te blijven.
Dit is service en klantvriendelijkheid uit het boekje! Iedereen weet waar hij of zij het over heeft en laat daarmee een grote mate van professionaliteit zien. No-nonsense, gewoon eerlijk en gedegen advies en vooral veel vakmanschap! Dit is watt iedere klant wenst!
Zeer fijn behandeld
Fijne klantvriendelijke garage, zo vind je ze nog maar weinig ….
Top bedrijf, staan altijd direct voor je klaar, reparatie nog dezelfde dag geregeld
Frans en Rianne hebben er alles aan gedaan om mijn auto, die ik bij hun gekocht heb, perfect af te leveren. Daarbij ook een compliment voor het gehele team dat ze het probleem met de airco hebben kunnen oplossen!
Men denkt in oplossingen......en t gevoel van alles kont goed, werken ze hier ook uit!!
Ik heb niets toe te voegen aan het bovenstaande.
Sinds een half jaar heb ik een auto van Autoservice van de Zande. Hele goede ervaring. Rianne en Frans zijn zeer vriendelijk, attent en behulpzaam. Mijn auto heeft net weer een beurt gehad om een lange reis te maken en het is allemaal weer tiptop in orde. Ik kreeg ook een hele mooie leenauto mee. Super!
Aardige, eerlijke mensen met duidelijke uitleg over staat van de auto. Nu nonsense, betrouwbaar
Kwamen met een vervelend mankement bij de garage! Hoewel iedereen kon zien dat men het "schreeuwend" druk had werd ik onmiddellijk geholpen. Héél hartelijk dank mensen van Autoservice van de Sande. Alles functioneerd weer zoals het hoort!
We hebben een prachtige auto bij een garage gekocht waar niks teveel is. Een 2e hands auto met een grote strik erop,helemaal top. Frans en Ria jullie zijn geweldige mensen. Ga zo door!
Een grote beurt voor de auto met apk, autoservice van de Zande staat voor je klaar. Auto brengen en fiets lenen. Voor je goed en wel thuis bent kun je je fiets terreinen en de auto ophalen.
Je wordt altijd correct behandeld. Er wordt duidelijk uitgelegd wat men gaat doen aan de auto en men is eerlijk over de kosten.
Of je nu een auto koopt van 500 of 50.000 hier wordt je nou heel netjes geholpen
Wij hebben een mooie, gave auto gekocht. We zijn erg tevreden over de manier waarop de koop is gesloten. Heel transparant is alles uitgelegd. Een eerlijke zaak is van de Zande te Esch. Indien nodig kunnen we altijd op ze vertrouwen.
Dank jullie voor deze mooie Review, en dank voor jullie vertrouwen in ons. Groet Frans en Rianne
Steeds correct geholpen
Herman dank je voor de mooie cijfers, voor onze telefonische bereikbaarheid zie ik dat je niet geheel tevreden bent, wel een goed cijfer maar er zit verbetering in, wat is je ervaring? die horen we graag. Groet Frans en Rianne
Vakmannen
Dank je voor de super mooie getallen Richard, super dat je ons zo waardeert na de grote reparatie welke benodigd was naast je apk en onderhoud. graag tot een volgende x Groet Frans en Rianne
Vriendelijk personeel. Goede service.
Dank je Antoine, weer een mooie strakke bus na de schade reparatie, hiermee kun je weer goed voor de dag komen. Groet Frans en Rianne
Klantvriendelijk geholpen worden voor een nette prijs , daarom ga ik naar deze garage.
Geen poespas maar eerlijk en vertrouwd een occasion kopen. Mijn ervaring van de twee jaar dat ik klant ben, was de reden om hier een auto te kopen.