O
Goed aandacht voor de klant en vaak een stap voor.
Werd weer vlot (en - neem aan- technisch goed) geholpen. Duidelijke verantwoording van de uitvoeringen Auto keurig schoongemaakt na afloop Aanbod vervangend vervoer (geen gebruik van gemaakt, maar toch..)
n.v.t.
Goed geholpen
Een down to earth benadering met als doel een te vrede klant. Geen gladde verkoop praatjes maar denken in oplossingen en zeer service gericht. Een aanrader voor iedereen die geen stropdas zoekt maar vakkennis en openheid. Kregen bij ons eerste bezoek gelijk een leen auto mee omdat we door pech zonder auto zaten. Super!
Na het maken van een afspraak voor reparatie was de auto, zoals beloofd, na een half uurtje weer gereed. Perfect geregeld.
Fijne service en vriendelijk geholpen
Goede service, zeer vriendelijk en ze d3nken mwt je mee.
GOEDE SERVICE EN GOEDE PRIJS
Heb de garage online gevonden, kende deze garage in dit geval nog niet, bij het eerste bezoek voelde het aan dat de klant centraal staat, iets wat je normaal niet gauw meer ziet tegenwoordig, vriendelijk geholpen, ze willen echt met je meedenken. Het aangeboden wagenpark ziet er volgens onze eerste indruk zeer verzorgd uit. Na goed overleg en nog wat enkele kleine puntjes van aandacht betreft de gewenste auto zijn we vlot tot overeenkomst gekomen. Aflevering verliep ook netjes en vlot, eerdere besproken aandachtspuntjes netjes verholpen en toegelicht, auto werkt naar behoren. De garage zit op enige afstand van ons af maar ben bereid om terug te komen voor toekomstig onderhoudt aan onze nieuwe aanwinst
Ik was, en ben, heel aangenaam verrast door de haast ongekende service, de vriendelijkheid en de liefde voor het vak waarmee ik geconfronteerd werd toen ik voor het eerst kennismaakte met het bedrijf. Het is er relaxed, professioneel en het oogt allemaal erg betrouwbaar. Afgaande op hetgeen ik tot nu toe gezien heb, snap ik dat een bedrijf als dit al ruim 30 jaar bestaat.
Wij worden altijd keurig en vriendelijk behandeld.
Al bijna 4 jaar tevreden klant bij Autoservice Van De Zande! Erg meedenkend, snelle service en altijd vriendelijk. Eerlijkheid en betrouwbaarheid staat bij hen voorop! Mijn ervaring is dat het altijd goed verloopt en dat ze al je zorgen uit handen nemen. Voor zowel private lease als het kopen van een auto.
Heel blij met de goede service en het onderhoud aan mijn auto. Erg vriendelijk en ze denken echt mee voor de beste oplossing.
Zeer vriendelijk geholpen en nemen de tijd voor je
Wij kwamen er achter dat een voorlamp van de auto stuk was. Meteen naar autoservice van de Zande gereden waar we meteen geholpen werden en ze netjes een paar nieuwe lampen erin gezet hebben. Fijn dat wij er op konden wachten in het kantoor. Hartelijk dank hiervoor.
Je
Wat ik fijn vind is dat het ze nooit teveel moeite lijkt te zijn om iets voor je te regelen of uit te zoeken en zijn altijd bereikbaar! Superfijn!
Voor onderhoud heb ik een afspraak gemaakt. Snel en vakkundig is dat gedaan. Het enige wat moest doen is op en neer fietsen op de leenfiets en natuurlijk afrekening. Bij van de Zande gaat alles vakkundig efficiënt.
Ben niet tevreden over deze garage. Koop je een auto, moet het gemaakt worden. Krijg je later een factuur met iets waar je niet om gevraagd hebt. Ook niet de leenauto, niet om gevraagd. Maar wel in rekening gebracht. En als je debfactuur niet betaalt wordt er met de Bovag of Incasso gedreigt. En dan zeggen dat wij ongemanierde mensen zijn. Het is meer dat hun onbeschoft zijn. Ik raad deze garage niet aan.
Beste Erhan, in sept. kopen jullie een Renault kangoo ons advies was om ook een pakket aan te kopen voor de 6 maanden garantie of de 3 maanden garantie, dit advies hebben jullie niet opgevolgd. we hebben desondanks toch de reparatie uren van beide facturen 16 uur!! er 2.5 aan jullie door berekend, en bij de laatste factuur ook het onderdeel gecrediteerd wat er eerder vervangen was. er is een reparatie uitgevoerd waarbij distributieriem, de nokkenaskeeringen en het tandwiel zijn vervangen. dit betreft dan ook een verbetering van de auto. je mag van een auto uit 2003 ervanuit gaan dat alle delen gebruikt zijn en wij er nu nieuwe delen op gemonteerd hebben. tevens gaat de distributieriem een hele lange tijd mee en is nooit bij onderhoud inbegrepen. Wij gaan ervanuit dat met deze reparatie jullie zeker een hele tijd met veel plezier van de auto kunnen genieten. met vriendelijke groet, Frans en Rianne van de Zande.
Zaterdag de winterwielen erop laten leggen. De wielen lagen al te wachten, goed gesprek, kopje koffie, koekje erbij, even kijken of er nog leuke auto's te koop staan en met de nieuwe sloffen weer naar huis!
Goede service klantvriendelijk