vriendelijk, zorgvuldig en (ook) rekening houdend met belang van de klant. Kortom, zeer servicegericht. Technische uitvoering lijkt (voorzover een leek kan beoordelen) ook helemaal goed.

Heel positief

Wanneer we bij de garage komen, is er altijd een gevoel van welkom zijn. Ook krijgen we een luisterend oor van Frans en Rian en aan alle puntjes wordt aandacht besteed . We zijn ontzettend blij met de auto die ze voor ons “gevonden “ hebben ! Complimenten !

top advies en goed werk

Kennis van zaken, goede advisering, korrect in maken van afspraken en doen wat er is afgesproken. zeer kundig en vooral erg klantvriendelijk met goede service.

• Wat zouden we voor u kunnen veranderen in ons bedrijf? keep going

Correct

• Wat zouden we voor u kunnen veranderen in ons bedrijf? Niéts

Prettig, goede service en een prima auto gekocht

Goed ontvangen, netjes geholpen en geadviseerd over alle zaken rondom de aan te schaffen auto. Service zoals het hoort

• Wat zouden we voor u kunnen veranderen in ons bedrijf? niets

goed en klant vriendelijk

• Wat zouden we voor u kunnen veranderen in ons bedrijf? zo is het goed

Snelle service top

Snelle actie spiegel besteld en volgende dag erop in een paar minuten .

Zo als het hoort.

Mijn auto voor apk en kleine beurt gebracht, Frans en Rianne herkenden mij meteen, koffie stond meteen klaar, en er is daar altijd tijd voor een praatje en en lach .Even gewacht en kon de auto zo in prima staat weer meenemen, Nieuwe remschijven erop en alles netjes afgewerkt. Top.

perfect.

Snelle, correcte probleem oplossing.

• Wat zouden we voor u kunnen veranderen in ons bedrijf? ?

(Klant)vriendelijk, persoonlijk, betrouwbaar

Prettige en vriendelijke persoonlijke ontvangst en contact, geen haastwerk, goede service.

• Wat zouden we voor u kunnen veranderen in ons bedrijf? N.v.t.

Zeer fijn bedrijf met zeer goede service en heel klantvriendelijk, zou ik zeker aanraden! Groeten auke visser

Zeer klant vriendelijke service

Goed geholpen, duidelijke uitleg

• Wat zouden we voor u kunnen veranderen in ons bedrijf? N.v.t.

Perfect! Overleg gehad mbt de reparatie.

Alles gerepareerd na overleg.

• Wat zouden we voor u kunnen veranderen in ons bedrijf? N.v.t.

Ontzettende snelle en kwalitatieve service

Misschien zegt het wel genoeg dat ik elke keer toch weer uit Amsterdam kom rijden om terug te gaan naar deze vertrouwde garage. Altijd heldere uitleg, altijd heldere service, en de prijs is absoluut fair.

Fijne eerlijke mensen

• Wat zouden we voor u kunnen veranderen in ons bedrijf? N.v.t.

Hartelijk, vriendelijk vakkundig en eerlijk.

De Brabantse gemoedelijkheid en gastvrijheid is bij van der Zande zeker terug te vinden.

• Wat zouden we voor u kunnen veranderen in ons bedrijf? Helemaal niets veranderen.

Goed geholpen zoals afgesproken bij aankoop van de auto Nieuwe koplampen gekregen Zal zeker bij een volgende aankoop voor een auto Eerst gaan kijken bij dit bedrijf

• Wat zouden we voor u kunnen veranderen in ons bedrijf? Blijf zo doorgaan goede service

goede service

Altijd prettig contact en goede service

Super service

had het probleem voorgelegd gelocaliseerd en meteen een prijs indicatie super geregeld

Gemoedelijk

Het gevoel hebben dat je een klant bent en geen nummer!

• Wat zouden we voor u kunnen veranderen in ons bedrijf? Wachtruimte

Is prima

Frans en Rian hebben tijd voor je.

geweldig

nog nooit ergens zo geweldig ontvangen.wat een top top top bedrijf.ga zo door frans en rianne

• Wat zouden we voor u kunnen veranderen in ons bedrijf? niets

Heel erg blij met de aankoop van onze fijne Ford Fiesta! Rijdt als een zonnetje en prima service bij aankoop en aflevering van de auto. Hier een hele tevreden klant! Voor een betrouwbare autogarage rijden wij graag wat verder (1 uur en 15 min).

Heel tevreden

Heel vriendelijk, gemoedelijk en deskundig bedrijf. Je hebt er meteen vertrouwen in. Kan het iedereen aanbevelen (hoewel het er ook niet weer té druk moet worden)

Vriendelijk

Door een storing werd Snel een afspraak ingepland, en nog wel op zaterdag. Achteraf nog een onderdeel stuk, werd meteen besteld, en vervangen. Ik kreeg vervangend vervoer mee om naar mijn werk te kunnen.