Probleempje met de auto even bellen, altijd vriendelijk, goed opgelost! Ook nog onze kapotte velg gemaakt super!
Helaas had ik binnen een paar maanden stukken met mijn auto. Dit is keurig en snel opgelost. Fijne service en hele vriendelijke mensen.
Altijd super vriendelijk en klantgericht, goede en juiste uitleg
Altijd positief, vriendelijk en persoonlijk!!!
Met een probleem met mijn auto meteen terecht kunnen, geweldige service
Auto gerepareerd in garantieperiode.Snel en vakkundig.Auto zelfs van binnen gezogen
1 tel.. 1 bezoekje en proefrit waren er nodig om het vertrouwen in Auto service van de Zande te krijgen. Eerste indruk vriendelijk, eerlijk, vertrouwd en meedenkend. De afspraken die we maakten werden allemaal netjes na gekomen. Na besluit van aankoop werd alles in goed overleg netjes afgerond. Wij zijn erg tevreden over Team en Autoservice van de Zande en erg blij met de aankoop. Frans en Riane, bedankt voor de fijne kennismaking en het vertrouwen wat wij hebben gekregen top. ga zo door, veel succes!
Een snelle en goede service en communicatie
Goed advies en zakelijke deal met inruil en gratis leenauto, bij overstap naar kleinere comfortabele auto.
Vandaag een auto gekocht bij van de zande Zeer goed geholpen nemen de tijd voor de klant De auto is zeer goed afgeleverd nog boven verwachting dit bedrijf met deze vriendelijke mensen zou ik zeker bij iedereen aanraden Echt een top bedrijf
Ben zeer tevreden.
Een heel fijne garage waar wij ons gelijk thuis voelden!! Wij kwamen voor een andere auto, en het was voor het eerst dat we het idee hadden dat er echt naar ons geluisterd werd, en niet van die verkooppraatjes. Alle afspraken komen ze netjes na, ook na de aankoop zijn wij perfect geholpen. Echt de service is meer dan een 10 waard!!!!!
Beste Familie, ook wij vinden het prettig te horen dat de oplossing die we geboden hebben ook als positief ervaren is en je met een gerust hart de weg op kan. wij hopen dat je nog lang van je aangekochte auto kunt genieten. wij zijn blij met jullie en zien jullie weer graag een volgende x in Esch
Wederom fantastisch geholpen. Frans en zijn team denken mee en zorgen telkens weer voor een passende oplossing voor mijn auto.
Hoi Erwin, Jouw auto is voor jullie niet als luxe paard maar moet ook werken, voor ons als jouw autobedrijf betekend dit soms dat we hiervoor op zoek gaan naar alternatieven en zo meedenken in de kosten. dit kost tijd maar gelukkig kunnen we dit nog altijd opgelost krijgen. en samen komen we er zeker wel uit.
Wederom geweldig geholpen, afspraken nagekomen service verleend die je bijna nergens meer vindt. Hier ben je klant maar ook echt een mens en doen ze alles om je tevreden te meken en houden
Ben heel tevreden over service terugkoppeling tijdens onderhoudsbeurten en de prijs.
Wij zijn al lang klant, en nu ook weer prima geholpen met de aankoop van onze Mercedes
goede snelle service, wordt gauw geholpen, vriendelijke medewerkers
Duidelijk en eerlijk advies. Onze auto loopt weer als een zonnetje
Vriendelijke en aardige mensen , waar je een vertrouwd gevoel krijgt
Onze tweede auto bij dit bedrijf .Dat is natuurlijk niet voor niets .Met groot geduld en aandacht wordt er naar onze wensen geluisterd.Bij de uiteindelijke aankoop is er nog steeds het prettige gevoel van vertrouwen . En dat blijft !
Keurig ontvangen er wordt naar je geluisterd en eerlijk advies gegeven.
vakkundig
Betrouwbaar, goede service en fijne mensen die de tijd voor je nemen.
Dik tevreden
Uitleg en uitvoering waren open en netjes.