Op alle details wordt ook gelet!
Goed en vakkundig bedrijf !
altijd geduldig en niets is te veel moeite
Perfect! Nog nooit zo mee gemaakt. - warm ontvangst - vriendelijke nette monteurs - super klantvriendelijk en respectvol van begin tot eind - nemen de tijd voor klanten dat alle vragen worden beantwoord - zorgen worden weg genomen. - komen afspraken zorgvuldig na en zelfs extra. Kortom mensen die dit lezen. Stop! en zoek niet verder. Bij dit bedrijf bent u aan het juiste adres en is de klant koning. Ze denken met je mee in oplossingen en vele extra’s. Niets geen praatjes of loze beloftes. Wat ze zeggen doen ze ook. Afspraken worden nagekomen niet één maar allemaal. En naast dat alles zijn de eigenaars Frans & Rianne zeer warme vriendelijke hard werkende mensen die dag in en uit zich 200% inzetten voor hun klanten. Betrouwbaar en super eerlijk! En dit hele pakket is vandaag de dag schaars te vinden. Maar bij autoservice van de Zande doen ze het niet voor minder. Wat ben ik blij dat ik bij jullie terecht ben gekomen. Weer een vaste klant erbij. Wat jullie gewoon dubbel en dwars met zijn allen als team verdienen. Jullie zijn kanjers! Dank jullie wel voor al het geduld en begrip en de zeer goede service! Super, super blij met mijn aankoop en met jullie garage bedrijf. Een hele dikke duim en pluim.
Vlot en vriendelijk als altijd !
Nvt.
Servuce hoog in t vaañdel
je voelt je geen nummer maar een echte klant. zeer klantvriendelijk
Mijn ruit was ingeslagen gebeld en ik kon meteen terecht! Ik kon zelfs wachten op de reparatie. Echt super service!!
Alles is compleet gegaan volgens afspraak Geen gezeur of misschien zo of duidelijk en goed vakmanschap complimenten
Vriendelijke mensen en houden zich goed aan de afspraken en goede service
We hadden een startprobleem met onze auto. De auto mochten we direct komen brengen. Na onderzoek en vervanging van een aantal onderdelen was de auto de dag erop weer helemaal top. Dank !!
Snelle bestelling te vervangen onderdeel van veringsysteem. Daarna afspraak voor reparatie, die ondanks drukte in de garage vlug werd uitgevoerd. Omdat ik de auto nog niet zolang heb, werd de rekening 'vertmagerd'.
klantvriendelijk en bekwaam
voldoet aan mijn wensen
Soms heb je in het leven PECH met hoofdletters. Wij moesten volledig onverwachts op zoek naar 2 nieuwe auto's omdat die van ons (binnen 7 weken na elkaar) total loss waren. Wij zijn afhankelijk van de auto en ineens konden we geen kant meer op. Ik heb weken gezocht naar een nieuwe auto en een betrouwbare garage. Door de positieve reviews kwamen we bij van de Zande uit. We zijn daar ontzettend goed en enorm vriendelijk geholpen. Uiteindelijk heb ik een auto gekocht en mijn man heeft een auto gevonden via de lease bij van de Zande. Voordat we onze auto's konden ophalen konden we gebruik maken van een leenauto. Dat was heel fijn in onze situatie. Na aflevering rook mijn auto niet prettig bij het stationair draaien bij het stoplicht. Gewoon even beeldbellen met Esch om even wat zaken uit te sluiten en in de week daarna nog even langs geweest om er even naar te laten kijken/ruiken. Er bleek niets aan de hand en het was goed verklaarbaar omdat er gewerkt was aan de motor. Ze namen alle tijd. Al bel je 3 keer, het maakt niets uit. Bij deze garage willen ze echt kwaliteit leveren en de mate van meedenken en klantvriendelijkheid is groot.
Vorig jaar heb ik mijn auto ingeruild bij Autoservice van de Zande voor een jonger exemplaar. Dit jaar de eerste servicebeurt binnen garantie laten uitvoeren. Wat een fijn bedrijf!
Tijdens kleine beurt en keuring vond de monteur nog een klein euvel dat op korte termijn verholpen moet worden. Gelijk afspraak voor gemaakt. Binnen ca. 10 dagen wordt het dan ook verholpen.
Prima garage vlot geholpen altijd vriendelijk top
Ik had spoed probleempje met een bandje wat vervormd was had gebelt dat ik er met 10minuten kon zijn. En dat er spoed achter zat ben heel goed en netjes geholpen was met 15minuten weer weg . Ben zeer tevreden
xxxx
Een persoonlijke en vriendelijke medewerkers. Een goede service en afspraken worden volledig nagekomen. Een aanrader !!!
Positief
Vriendelijk, goede service, betrouwbaar, geen "autoverkoper" ver halen.
Er wordt duidelijk gecommuniceerd over prijzen, wat er moet gebeuren en wat er uiteindelijk is gedaan. Frans, bedankt weer!