Goede service, gemoedelijk, goede uitleg gedane reparaties en wat nog gedaan moet worden.
Wij hebben onze Fiat gekocht en in onderhoud bij Frans. Vakkundig en afspraken worden altijd nagekomen.
eenvoudig zelf afspraak inplannen en betrouwbaar onderhoud
Hele fijne mensen en een goede service.
Heel blij met de gekochte auto bij Frans en Rianne. Fijne gemoedelijke sfeer en heel erg vriendelijk. Zou hier zeker terugkomen en aanbevelen aan anderen.
Heel klantvriendelijk
Super geregeld
Denken graag met je mee, super goed geholpen echt een aanrader
Geen gelikte praatjes maar enthousiast vakmanschap. Denken mee om een passende betrouwbare occasion te vinden die aansluit op je persoonlijke wensen en eisen.
We worden altijd heel goed geholpen en geven goed advies
Deskundig, behulpzaam en meedenkend. Het is een plezier om hier geholpen te worden.
Goede service en vakkundig personeel.
Vriendelijk,geen lange wachttijd,en goed advies en zo vlug als mogelijk geholpen,om problemen op te lossen
werkzaamheden volgens afspraak , weinig wachttijd.
Goede communicatie en snel handelen. Je hoeft niet lang te wachten.
Service is prima, zorgvuldigheid volgens mij ook. Een uitzondering hierop is dat elke keer weer wordt verzuimd om de bandenspanning in de car-system te resetten. De eerder toegezegde checklist om dit te ondervangen, is of niet geïmplementeerd of het werkt niet.
zie boven
In juli '23 een Citroën C1 automaat gekocht bij van de Zande. Prima auto, heel tevreden mee. Vorige week was er trubbel mee, hij startte niet. Nog laat in de middag heeft mijn schoonzoon hem met zijn broer naar Esch gesleept, we kregen een leenauto dus de dagelijkse afspraken konden gewoon doorgaan. Heel fijn. Al snel hadden ze uitgevonden wat er mis was en opgelost. Daarnaast zijn het ook nog eens allemaal hele aardige, vriendelijke mensen zowel de monteurs als de eigenaren. Bedankt dat ik op jullie kon vertrouwen topteam !!
Net een nieuwe auto gekocht zeer goede service en snel afgeleverd Ben zeer tevreden over dit bedrijf
kennis making voelde direct goed . een bedrijf wat gaat voor de klant. denkt mee . doet super zijn best .ondanks de drukte. Neemt de tijd . * een kanttekening. Auto was bij aflevering niet goed gepoetst. was hier en daar nog poetsmiddel achtergelaten en enkele plaatsen niet gepoetst . ook zwarte vingers op witte A stijl lijst . Verder super netjes geholpen. . We zien wat de toekomst brengt .
Zie boven
Fijn om vol vertrouwen je auto te laten repareren. Fijne vriendelijke mensen geen vraag is teveel
Ze denken goed mee en luisteren goed.
Goede service Betrouwbaar