De service en het advies is TOP !!!
Heel fijn bedrijf.
Gewoon goed
N hele goeie service, staan altijd direct voor je klaar
De garagisten staan altijd voor ons klaar. Onderhoud en eventuele reparaties worden vlot uitgevoerd. Men is steeds bereid eventuele vragen te beantwoorden en een en ander gaat altijd in goed overleg.
Altijd goede service
Alles, werkelijk alles perfect opgelost en ja, kwaliteit heeft een prijs maar monteurs met een passie doen meer dan alleen hun werk en geven ook advies omtrent onderhoud dat op termijn zinvol is (spoelen versnellingsbak in mijn geval)
Al 25 jaar goede service, met een eerlijk kostenplaatje.
Strak in de service en werkzaamheden volgens plan uitgevoerd. Alleen is voor de zoveelste keer de bandenspanning niet opgeslagen in de "boordcomputer" en is het onderhoudsboekje niet bijgewerkt.
Ditmaal bandenwissel, verder niets. Helaas erg lang moeten wachten (5 kwartier) ondanks een afgesproken tijd. Dat kwam mij als eigenaar van een restaurant erg slecht uit. Door eerdere ervaringen ga ik er van uit dat dit eenmalig was. Ben verder op de hoogte gebracht van een klein euvel wat na bestelling onderdeel direct wordt verholpen. Dat is - zoals ik gewend ben bij hen - natuurlijk prima.
Betrouwbaar, ik voel me hier op mijn gemak
Met de monteur een afspraak gemaakt dat zodra ze wisten waar de rammel vandaan kwam ze deze zouden maken, maar de rammel ging steeds weg als ik naar de garage reed. Dit keer hebben ze hem wel gehoord en kunnen maken, alles kosteloos en ook een leenauto voor 3 dagen. Zoals beloofd.
Goed geholpen
Zeer complete service van de aankoop van een auto tot hulp bij pech onderweg.
Fijn dat een betrouwbare garage probeert om zo goed mogelijk met je mee te denken over de mogelijke oplossingen.
Geen gejaag...... Lekker provinciaal, in de goede zin van t woord
Erg goed
Ik kom al jaren bij Frans & Rian en ook al moet ik nu één (1) uur rijden, ik blijf er komen!
Het bedrijf straalt gemoedelijkheid uit en is betrouwbaar. Altijd bereid om mee in oplossingen te denken
Fijne ontvangst, goede service, snelle reparatrie
Ze nemen echt de tijd, zoals het hoort te gaan. Je bent geen nummer. Denken met je mee. Super aardige , vriendelijke en gastvrije mensen. Echt Brabantse gevoel. Top garage!!!!
Voor aankoop en verkoop, onderhoud en reparatie van een auto. Bij van de Zanden altijd goede service. Een tien van ons!
Vriendelijke ontvangst Duidelijke uitleg
het blijft bijzonder die klantvriendelijkheid.
Ik werd welkom ontvangen. Heel respectvol en aardig. Je voelt je niet zomaar een koper, en wordt echt met je mee gedacht.