Altijd vriendelijk direct in wat er moet gebeuren en wat het kost. prettig en vriendelijk personeel. goed service
Altijd vriendelijk, behulpzaam, goede aanpak van eventuele problemen, niet te duur
Eerlijk, klantvriendelijk, snel, fijne communicatie, goed geleverd werk.
betrouwbaar, deskundig en goede service
Vriendelijke mensen,inclusief monteurs,goede koffie. samen gevat prima garage
Altijd tevreden
Vriendelijk, duidelijk en compleet. Denken met je mee, dus absoluut aan te raden!
prima ervaringen. Kom er altijd
Prima; altijd tijd voor je en goed overleg over wat je wenst.
Prettig contact aan telefoon maar ook aan balie
Ik bezoek jullie autobedrijf om meerdere redenen: aanschaf gebruikte auto, reparatie, onderhoud, APK. Prima ervaring met Autobedrijf Ceulen en Ko
Recent heb ik een auto gekocht op LPG. Daar was een probleem mee en dit heeft Ceulen en CO uitstekend opgelost.
Super leuk bedrijf. Gezellig, betrouwbaar en betaalbaar. Ik geef iedereen in mijn omgeving die op zoek is naar een nieuwe garage aan, dat ze bij Ceulen&Ko moeten gaan kijken.
Wederom goed. Afspraak gemaakt voor nieuwe banden. Prijsindicatie gekregen. Bij het afrekenen werd er ivm een actie van de bandenleverancier de korting in mindering gebracht. Ik heb er niet om hoeven vragen. Binnen de gestelde tijd klaar.
Al jaren lang een prima garage. Goed werk , duidelijke communicatie, goede prijs/ prestatie verhouding
Prima garagebedrijf! Kom er al jaren en blijf dat doen.
Keulen en Ko* zijn van oudsher thuis in de categorie auto\'s die ik koop, franse vehikels met een paar ton op de teller, en hun typische mankementen die in voorkomend geval vlot worden opgelost. Indien mogelijk en zinvol worden goede gebruikte onderdelen voor vervanging gebruikt. Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel. Zo kan ik voor problemen met mijn oude motorfiets waar speciaal gereedschap voor nodig is altijd een beroep op hen doen.
Flexibel, vriendelijk, behulzaam
Erg goede ervaring. Bellen altijd netjes om te overleggen, erg prettig. Weet dat mijn auto in goede handen is.
Betrouwbaar, deskundig en niet duur.