Prima ervaringen.
Al vele jaren huren wij 1x per jaar een transporter bij Friesland huur. Aanvraaag altijd correct afgehandeld en bij afhalen staat er een bijna nieuwe transporter voor ons klaar. Niets dan lof.
Goed duidelijk en correct! Prettig om zaken mee te doen, komen de afspraken na.
wederom een auto gehuurd, naar volle tevredenheid
Zeer prettige ervaring met dit bedrijf. Snelle, adequate reactie op onze vraag.
goede service snel geholpen
Bijzonder prettig. Mevrouw Aans denkt goed met de klant mee en communiceert op professionele,prettige en deskundige manier.
Goede service, nette huurauto, goede prijs, vriendelijke medewerkers
Prima vlotte en correcte afhandeling in een prettige sfeer. Goede huurauto (busje) en snelle restitutie van de verrekening.
Wij hebben een positieve ervaring.Het juiste vervoermiddel voor een goede prijs. Keurig verzorgd op afgesproken tijd.
vriendelijk, flexibel en correct
Goede service, nette/nieuwe bestelbus meegekregen.
Telefonisch contact met Sjouke verliep uiterst plezierig. Afspraken zijn goed nagekomen. En de flexibiliteit met halen en brengen zijn als zeer positief ervaren.
Ik word altijd erg goed geholpen en als er een actie is wordt dit altijd verteld. Alles wordt duidelijk uitgelegd. Vriendelijk personeel.
We hadden twee busjes besteld om met een groep leerlingen naar Leeuwarden te gaan. De busjes waren veel te groot. We konden nergens parkeren. Ze pasten niet in parkeergarages en in parkeervakken.
Snel. Betrouwbaar Altiid Prima geregeld
Snel, flexibel en betaalbaar
Vriendelijk, en er is altijd een oplossing gezocht als er een bepaalde auto niet meer beschikbaar was. Kreeg dan een vervangende auto vaak uit een duurdere klasse. Zeer tevreden als vaste klant.