Onlangs een auto gekocht bij Peter en heel fijn geholpen. Auto netjes afgeleverd en alles verliep super soepel. Heel erg bedankt!
Zeer fijne autogarage. Ontvangst door Peter is zeer aangenaam, neemt alle tijd. Aanrader!
Snel de keuze gemaakt tot koop! Auto ontzettend netjes afgeleverd, alles naar wens zeker een aanbeveling!
Op zoek naar een Passat kwamen we thuis met een Kia Niro PHEV, en dat was te danken aan het goede advies van Peter. Op basis van ons verhaal, liet hij ons proefrijden in de Kia en die beviel ons prima. Voor ons een eerste kennismaking met hybride rijden, en ook daarbij werden we goed begeleid. Prima service, dus
Goede ervaring.
We zijn erg te spreken over de benadering en afhandeling van Maarzeker. Fijne en informele communicatie en waardering voor de opgestuurde filmpjes van de betreffende auto waar wij interesse in hadden.
Snelle service. Maar ook ruimhartig als blijkt dat de marteralarm niet meer op zijn plaats zit. Zonder kosten een nieuwe geïnstalleerd. En verder de auto helemaal gepoetst. Heel fijn.
In een woord geweldig
Zoals altijd een perfecte service
goede vriendelijke service met een persoonlijk tintje. klein misverstand, werd direct opgelost
Ben al meer dan 20 jaar klant.
Vriendelijke ontvangst, heldere en duidelijke uitleg, eerlijk advies,Top service.
Behulpzaam altijd voor je daar als er iets is
leuke auto gekocht goed onderhouden hele vriendelijke service en snel geregeld en bij de auto ophalen krijg je ook nog is een presentje geweldigg en auto rijdt heerlijk bedankt voor de goeie zorgen.
Nou, een mooi bedrijf en Peter als verkoper krijgt een dikke 9
goede uitleg aardige personeel ik ben er goed onthaald en ben zeer tevreden over mn auto wat ik heb gekocht echt top
Ik had het licht laten branden en stond met een lege accu in Valkenburg. Maar Zeker kwam en heeft ervoor gezorgd dat de auto weer start. Direct naar de garage van Maar Zeker gereden en ze hebben binnen een uur een nieuwe accu geplaatst.
Auto weer keurig afgeleverd na grote onderhoudsbeurt. Door maandelijks Autoserviceplan vielen de extra kosten erg mee deze keer.
De reparatie en de onderhoudsbeurt is goed en volgens afspraak uitgevoerd. Zeer vriendelijk bij receptie en duidelijk
Nette en goede service
Er was een tijd dat je na de grote onderhoudsbeurt een briefje in de auto vond van de monteur met daarop, 'ik heb voor u als extra service .......... gedaan', dat je een filmpje kreeg met daarop de bevindingen tijdens het uitvoeren van de grote beurt ...... etc. Dit maakte voor mij het onderscheid in kwaliteitsbeleving met andere garages. Zie dit extra's nu helaas niet meer. Neemt niet weg dat ik heel tevreden ben met de service van maarZeker Bosch Car Service.
Dit is een garage waar je weer klant mag zijn en geen nummer. De auto die ik helaas elders gekocht had ging voor zijn eerste beurt. Er bleek van alles niet aan te kloppen. Zij hebben het geweldig opgelost.
Mijn ervaring tot heden is prima
Flexibel bij maken van een afspraak!