goede service vriendelijk personeel

Prima geholpen met resultaat naar tevredenheid.

Meteen geholpen, goed advies, airco werkt weer goed. Moest alleen zelf vragen naar wat ze gedaan hadden, maar kreeg toen goed antwoord.

Wederom top

Prijs kwaliteit verhouding perfect

Snel geholpen

Uitstekende service!

Gaan net zo lang door totdat alles weer naar behoren functioneert. Goede prijs, nette werkplaats. Nette vervang auto, geen afgetrapt hok. Gratis ook nog, super service! Duidelijke afspraken die ook worden nagekomen.

snelle en goede service ,goede informatie over de reparaties en onderhoud met video uitleg

Ik ben snel en goed geholpen ,kreeg een uitgebreide video uitleg over het uit te voeren onderhoudt en kon aansluitend zelf kiezen wat ik wel en niet wilde laten doen. top!

Snel en goed geholpen!

Vriendelijke en kundige medewerkers!

Gewoon super

Ben zeer tevreden, en beveel het echt aan. TOP.

Perfecte kennismaking met dit bedrijf.

Prima service. Goede verhouding kwaliteit-prijs. Corona-proof :)

Vriendelijk en correct geholpen

De eerste keer dat ik er was. Tevreden over de dienstverlening maar is nog niet klaar. Voor n airco mankement nog in behandeling.

Neutraal

Aanbieding Auto-Airco onderhoudsbeurt via Sociaal Deal besteld. Mooie Garage met mooi open zitgedeelte. 1 uurtje moeten wachten op beurt ruitenwissers voor en achter waren aan vervanging toe volgens monteur. Alle 3 ruitenwissers laten vernieuwen. Minpunt 1. vind ik na afloop werkzaamheden weinig uitleg wat er precies gedaan is in Airco onderhoudsbeurt. Wanneer er bv bijgevuld moet worden etc. Minpunt 2. ontdekte tijdens rit naar huis in de auto dat mijn autosleutel met afstandbediening aan de onderste zijde drukpunt om de auto te openen stuk was er is een stuk uit de behuizing een gat. Kan nu de chip zien zitten in de hoes. Was voorheen geen gat in autosleutel en ook niet stuk. Vind dit een onplezierige ervaring.

Uitstekende service, goede prijs kwaliteit verhouding.

Geweest voor een airco beurt.

Top service

Goede service, en goede info over de uitgevoerde werkzaamheden. Je krijgt een video en kunt per punt kiezen welke werkzaamheden je wel of niet uitgevoerd wil hebben.

Reperatie via social Deal aan airco op afspraak sel en correct uitgevoerd

Prima geholpen

Heel attent.

Vriendelijke personeel. Vakkundig, eerlijk, en heel attent.

Zeer goede service

Dinsdag gebeld met Ivo voor nieuwe bandjes op aanhanger. Woensdag laat in de middag de aanhanger gebracht. Donderdag kreeg ik telefoontje dat de aanhanger klaar was. Maar dat niet alleen, je word altijd vriendelijk te woord gestaan en ze helpen je meteen als dat ingepland kan worden.

Prima en vriendelijk

Alleen jammer dat de herstelwerkzaamheden niet in tijd volgens afspraak zijn verlopen. Veder ben ik gewoon tevreden

Vriendelijk en goede services

Vriendelijk en goede uitleg - je krijgt een video filmpje wat er moet gebeuren wat betreft onderhoud van de auto en daarbij ook een goedkeuringslijst. Ook telefonische informatie en uitleg als je belt.

Goed en snel afhandelen van zaken

Heb mijn Mazda net gekocht netjes afgeleverd alles oke

Geweldige service.

Goede service,vooraf dmv filmpje reparaties te zien en prijsopgave voor goedkeuring en een gratis leenauto.

Service ten top

* APK * Onderhoud * Reparatie * Deze mensen leveren zelfs in CORONA tijd gewoon de totale service. Chapeau voor dit team.

Snel en ze namen zelfs de moeite om mijn velgen schoon te maken!

Snel en ze namen zelfs de moeite om mijn velgen schoon te maken!

Meteen geholpen. Voortreffelijk

Goede en snelle hulp!

Prima bedrijf en goed geholpen.

Goede service, ik was zelf aan de vroege kant maar werd vrijwel meteen geholpen. Zeker een aanrader om je airco te laten bijvullen en schoonmaken.