PRIMA SERVICE

Volgens afspraak is de distributieketting van mijn VW vervangen. Keurig op tijd klaar, prijs was gelijk aan de offerte, en de auto was ook nog even netjes gepoetst. Prima service, Cortenraad!

Heel goed!

Jullie service is top, altijd zoekend naar een passende oplossing, vriendelijk personeel, goede prijzen.

Zeer tevreden.

Afspraak correct verlopen en hoewel nog heel weinig gereden tot nu toe lijkt alle punten behandeld en opgelost. Één klein minpuntje: De vervangwagen was erg vuil en zeker van binnen. In deze Coronatijd eigenlijk onverantwoord. Met vriendelijke groet, Harry ter Linden.

Vertrouwd

Prima op de hoogte gehouden middels een filmpje en telefonisch contact. Uitermate duidelijk en klantvriendelijk

vakkundig en prettig contact

Altijd een goed en vakkundig advies. door middel van een filmpje krijg je direct een eerlijk overzicht van de te repareren onderdelen.

uitstekend!

uitstekend

Snel geholpen

Was auto aan het schoonmaken heb deuren te lang laten openstaan. Toen ik klaar was starte de auto niet meer. Heb pechhulp gebeld en binnen een half uur werd het opgelost door bedrijf uit landgraaf. Was trouwens op een zaterdag. Maandag naar garage (cortenraad) Accu doorgemeten en helaas een nieuw accu moeten aanschaffen. Alleen een opmerking was een bosch accu pas 5 jaar oud en nual moeten vervangen. Leon Westenberg maastricht

Na bandenwissel, kreeg ik mijn auto ontsmet terug. Top

Na bandenwissel, kreeg ik mijn auto ontsmet terug. Kaartje met deze mededeling van de monteur hing aan de binnenspiegel. Top.

Als we bellen altijd vriendelijk. Goed probleem analyse

Hele goede service

- leenauto - alles wordt gecheckt - video update van wat niet goed is, gerepareerd of vervangen moet worden - auto werd ontsmet

Zoals al vele jaren klant bij dit bedrijf. Zowel zakelijk als privé. Rop service en goed en bedreven personeel.

Persoonlijke aandacht en service

Alles netjes conform afspraak verlopen. Auto werd netjes gepoetst afgeleverd en het persoonlijk bericht van de monteur maakte het plaatje compleet.

super goed geholpen

zeer goed en adequaat geholpen

Zoals altijd goed geholpen.

Klantvriendelijke garage waar je altijd goed geholpen wordt. Bij reparaties weet je waar je aan toe bent. Denken met je mee.

Prima service.

Goede info over de nodige reparaties. Correcte afhandeling.

correct envakkundig

Wordt goed en volledig geïnformeerd

Goede service en uitleg

Jammer voor mij, niet vaak een automaat als leenauto. Dus nu ook naar andere garage dichterbij moeten gaan

Top geregeld!

Positief

Vriendelijke bediening , goede technische service.

Service en vakmanschap op een hoog peil.

Heel fijn een video filmpje te ontvangen waarin exact uitgelegd wordt wat en waarom er moet gebeuren met de vraag om goedkeuring hiervoor te geven alvorens tot uitvoering over te gaan.

Klantvriendelijk en goede service

Ik ervaar Cortenraad als een plezierig en klantgericht bedrijf. Een 'fout' bij de aankoop van mijn auto is naar tevredenheid opgelost. En werd nadien ook nog goedgemaakt met een kadobon

Vriendelijke en correcte service

Het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam. De service die verleend wordt is deskundig en correct

Perfect.

Alles perfect geregeld. goede uitleg.

Ben er niet weg te branden.

Onovertrefbaar qua service en vriendelijkheid. Vanaf 2013 vaste klant. Inmiddels mijn 3e Toyota RAV4 bij dit bedrijf gekocht.

Zeer tevreden.

Ik ben pas klant. Zoals gezegd. Tevreden.