goed overleg

Goed overleg over de noodzakelijke reparaties

Top service

Het is nooit leuk als je kosten moet maken aan je auto. Super fijn dat ik leenauto kosteloos mocht meenemen. Ik kreeg een bericht waarin in een video werd getoond welke onderdelen aan vervanging toe waren met daarbij een duidelijke offerte van de kosten. Als troost voor de gemaakte kosten hadden ze ook nog mijn auto schoongemaakt. Top service en weer blij met mijn eigen racemonstertje

Uitmuntend.

Auto volgens afspraak gebracht, apk + beurt, leenauto mee, bellen als er bijzonderheden zijn en anders auto weer op halen. PERFECT!!!!

Vertrouwde goede APK en onderhoudsbeurt incl communicatie reparaties

Er wordt correct vooraf gecommuniceerd over noodzakelijke en mogelijk toekomstige reparaties, zelfs nu met digitaal filmpje. Correcte ontvangst, leenauto en aflevering. Chapeau !

Afspraak en prijs heel netjes.

Heel klantvriendelijk bedrijf je voelt je direct op je gemak hier.

Helpen de klant waar mogelijk met verstand van zaken

Helpen de klant waar ze maar kunnen met verstand van zaken

Goede service en je wordt goed geholpen

Uitstekende service

Meer dan 14 jaar uitstekend goed geholpen

Prettig en probleemloos

Mijn ervaring betreft een Airco service beurt via social deal. Met het bellen voor een afspraak voor mijn social deal was ik aan de late kant. Het was jammer genoeg niet mogelijk om mij nog in te plannen voor het verlopen van mijn voucher. De vrouw van de receptie die ik aan de lijn had was zo vriendelijk om toch een oplossing aan te reiken. Dat hield in dat ik mijn voucher per email op diende te sturen zodat zij deze alvast konden inscannen en mij een dag na het verlopen van de voucher konden inplannen voor een afspraak. Erg fijn (verfrissend) als je veel dealers gewend bent is dat je (op eigen risico uiteraard) gewoon de garage in mag lopen en met de monteur kunt spreken. Op een gegeven moment kwam de monteur in kwestie zelfs naar de wachtruimte om te vragen of ik de interieurfilters ook wilde laten vervangen en hij mij de oude smerige filters liet zien. Bij veel garages/dealers vervangen ze vaak dingen zonder overleg en is het altijd weer de vraag hoe veel hoger de rekening zal uitvallen dan verwacht. Aangenaam verrast dus.

Denk goede garage maar wel behoorlijk duur

Weinig ervarig met deze garage maar denk in de toekomst niet meer vaak te gaan want vind het te duur .

goede duidelijke service

duidelijke uitleg met filmpje over apk en reparaties etc. goede service.

Snel, vakbekwaam, zeer klantvriendelijk.

Een echte vakgarage waarbij iedereen met hart en ziel zijn/haar werk doet. Prima adres voor het onderhoud van alle merken auto's!

Onderhoud conform afspraak uitgevoerd.

Correcte communicatie, prijsindicatie vooraf (met video) en afhandeling conform afspraak.

Vriendelijk contact bij maken afspraak voor onderhoudsbeurt en het aanpassen daarvan. Vooraf een prijsindicatie m.b.t. de uit te voeren werkzaamheden. Verhelderend was de bijgevoegde video met de oude, vervuilde te vervangen onderdelen naast de nieuwe onderdelen. Onderhoudsbeurt en apk afgehandeld volgens afspraak. Smetje blijft het branden van het lampje op het dashboard voor de bandenspanning bij de wisseling van zomer naar winterbanden

onder de maat

vorige week bandenwissel laten doen. tot mijn verbazing zag ik de dag erna dat wieldoppen met tyraps aan wielen waren bevestigt. vorig jaar werd een onderdeel onder motorkap ook al met een tyrap op zijn plaats gehouden. dat is niet cortenraad waardig.

Prima garage

Goede service en een klantvriendelijk bedrijf.

Zeer tevreden over het uitgevoerde werk.

Prima geholpen. Het gevraagde werk gedaan. Motorolie vervangen, nieuwe ruitenwissers en winterbanden met velgen gemonteerd.

Professionele en eerlijke , service gerichte garage!

Uitstekende ervaringen met deze garage. Alhoewel mijn honda veel onderhoud nodig heeft ben ik altijd goed en eerlijk geholpen. Zeer transparante en inzichtelijke reparaties en alles gebeurd in overleg. Met service contract staat er altijd een leen auto klaar. Ga zo door dame en heren van Cortenraad autos, jullie zijn goed bezig!!

goed geregeld

Alles volgens afspraak goed geregeld.

uitstekende service

Prima service, goed advies, en eerlijke beoordeling bij onderhoud of eventuele schade.

Klantvriendelijke behandeling

Ik kom al jaren voor koop en onderhoud bij u in de garage. Ik hoop in de toekomst op een eerlijke en een professionele behandeling .

Perfect.

Perfecte garage. Alles top geregeld.

Goede garage.

Eerste afspraak kon niet doorgaan ivm ziekmelding monteur(s), 's morgens een sms ontvangen hierover. Nieuwe afspraak gemaakt, deze ging wel door, maar helaas kreeg ik op het einde van de dag te horen dat de auto niet klaar was ivm een verkeerd ontvangen onderdeel. Deze 2 dingen hebben mij ertoe bewogen om "maar" 4 sterren te geven.

Tevreden!! Goed en kundig!

Goed werk, goede service en overleg!

vakkundig en klantvriendelijk

vakkundig en klantvriendelijk