Superservice!

De firma Cortenraad past zich prima aan aan mijn agenda. Uitleg via filmpje gemaakt door de monteur is heel duidelijk..

Positief

Het sturen van een filmpje met acties vind ik overbodig. Een rechtstreeks telefoontje is prettiger en zinvoller. Het filmpje en de vraag er op te reageren is erg omslachtig en soms verwarrend. Want wie heeft het filmpje gemaakt en wie weet dat bij Cortenraad?

Zoals altijd weer goed geholpen

Service geweldig

Afgesproken wat er moest gebeuren Grote beurt apk en distibutiereim vervangen Telefoon gekregen dat auto apk was goedgekeurd en dat de prijs klopte zoals van tevoren afgesproken. S,middags werd ik gebeld dat auto klaar was.

zeer goede ervaringen

kunt er goed mee overleggen wat aan auto moet gebeuren

Goed en betrouwbaar

Fijne service en betrouwbare vaklieden. Een klein minpuntje. Bij het afrekenen bleek de rekening ruim € 60 hoger te zijn dan van te voren aangegeven.

Vriendelijk uitstekend goede service Bedankt voor alles

Netjes gewerkt

Tijdige melding van uit te voeren werkzaamheden.

Ontzettend tevreden!

Even geleden sprak ik met Erwin van Cortenraad auto's over mijn wensen voor een nieuwe auto. Niet veel later kreeg ik bericht dat er een prachtige Audi was binnengekomen die zou voldoen aan mijn wensen. Hier was geen woord aan gelogen. De auto stond al klaar voor het maken van een proefrit en de deal werd direct daarna gesloten. De aflevering verliep soepel. Alles volgens afspraak. We zijn ontzettend blij met onze nieuwe auto en kunnen Cortenraad dan ook van harte aanbevelen! Erwin en Daniël, nogmaals dank voor de fijne hulp!

Je weet waar je aan toe bent

Snelheid!!

Op heel korte tijd werd een technisch mankement even tussendoor opgelost.

Klantvriendelijk probleem oplossend

Zie boven

Super service, super werknemers, super zaak

Snel klaar, eerlijk advies en perfect uitgevoerd, kom er graag!!

Duidelijke afspraken

Duidelijke afspraken en goede service tegen een goede prijs

Betrouwbaar bedrijf. Aanrader!

Bedrijf lag voor mij aardig uit de buurt maar vanwege goede deal toch hier 2e-hands auto gekocht en mijn auto ingeruild. Problemen (buiten Cortenraad's schuld om) met de gereviseerde bak naar tevredenheid helemaal opgelost. Prima bedrijf. Zou er zeker weer een auto kopen.

Goed en zeer zorgvuldig.

Ik ging voor apk en een onderhoudsbeurt. Deze zijn gedaan maar kreeg een telefoontje dat bepaalde zaken niet in orde waren. Werd goed uitgelegd en lieten ze doormiddel van een video zien. Alle zaken werden snel en goed verholpen.

we zijn tevreden over de behandeling en afhandeling bij onze servicebeurt

Goede communicatie en fijne afhandeling

Vriendelijk personeel meteen goed gevoel met het maken van afspraak.

Transparante communicatie en prima service

Een tevreden klant komt vanzelf weer terug!

Prima communicatie via een filmpje over de uit te voeren werkzaamheden, en de uitvoering was ook goed in orde! Fijn dat er een leenfiets ter beschikking was.

top

zeer vriendelijke en zeer goede service.

Direct een vervangauto, Mijn eigen auto weer perfect in orde Altijd even vriendelijk

SUPER service

Ik word altijd meteen geholpen. Iedereen is er zeer klantvriendelijk. De persoonlijke videoboodschap is heel duidelijk en het vervolg hierna met eventuele acties is zeer toegankelijk. Bij het ophalen van mijn auto wist ik niet alleen precies waar ik aan toe was, maar werd ook nog verrast met een schoongemaakte voorruit en matten. Dankjewel Dave en het andere personeel van Cortenraad!

9.5

Super vlotte service

Super goede ervaring met dit bedrijf

Na het kopen van een sociale deal met betrekking op navullen en reinigen van de airco netjes een afspraak geregeld. We werden gebeld over de auto dat er enkele dingen niet klopte. Dit hebben ze netjes gerepareerd. Dit nadat de auto pas voor enkele maanden terug bij een erkend Bovag bedrijf is gekocht. Zij hebben duidelijk niets aan de auto gedaan bij afleveren terwijl ik het wel had aangegeven. Volgende ronde zijn we weer van de partij. Super bedrijf.