Eindelijk kunt u weer meezingen :)
Goed komen afspraken na en doen hun uiterste best om je zo snel mogelijk te helpen.
Weer veilig op weg met de nieuwe banden en de sleutel een mooi nieuw huisje.
deskundig en goede service
Goed om te horen dat u weer tevreden bent, bedankt.
Alles perfect geregeld.
Fijn om te horen dat u tevreden bent. Ik hoop dat het probleem met het kofferbakslot helemaal is verholpen.
Voor onderhoud de auto gebracht omdat er een leenauto ter beschikking werd gesteld, zodat ik mijn werkzaamheden die dag toch nog kon uitvoeren. Leuk filmpje toegezonden gekregen, echter bij het goedkeuren van de onderhoudspunten, bleek achteraf dat de Ad-blue toch bijgevuld was terwijl ik dit niet had aangegeven. e.e.a. op een correcte manier opgelost. Voor mij als klant is het belangrijk hoe de reparatie of onderhoud wordt uitgevoerd, maar minstens zo belangrijk is de service.
Bedankt voor de beoordeling. Ja excuses dat de Ad Blu al was bijgevuld maar fijn om te horen dat we er samen zijn uitgekomen.
Bedankt voor de beoordeling na een bezoek voor een airco onderhoudsbeurt. Weer helemaal nagekeken en gereinigd.
Altijd snelle service
Fijn dat we de bandenwissel weer snel voor u hebben kunnen uitvoeren.
Correct en informeel.
Fijn om te horen dat u als trouwe klant weer tevreden bent
Vriendelijke mensen en zeer correct.
Dankjewel voor de mooie beoordeling. Tot over 4 weken voor de vervolgafspraak.
Goede ervaringen
Goed om te horen, bedankt weer voor het vertrouwen en een goede ervaring.
Camper gebracht voor APK Kleine reparatie aan remleiding en remschoen werden direct opgelost. Na rij-proef bleek ineens dat de koppeling (totaal) versleten was. Hiermee kon zeker geen 2000 km meer gereden worden. Ik kon zelfs de wagen gewoon achterlaten, en de dag erna perfect gerepareerd weer ophalen. Chapeau voor de medewerkers.
Bedankt voor het compliment en fijn dat we het snel hebben kunnen maken voor u.
Heel goede en vriendelijke service bij vragen kun je altijd direct terecht. Is er iets aan je auto kun je zeer snel terecht.
Bedankt voor deze score. U kunt weer veilig de weg op met de nieuwe remblokken en schijven.
Duidelijk en transparant. Ze sturen je bv een filmpje waarop ze laten zien wat er mis is met de auto.
Fijn om te horen dat u tevreden bent. Het was voor de monteur ook een flinke klus.
Bedankt voor de beoordeling. We zien u weer over 4 weken voor een vervolgafspraak.
Airco onderhoud beurt; Prima en vriendelijke service. Punctuele planning. Vakkundig. Gedegen vak garage.
Bedankt voor uw beoordeling. Hopelijk zien we u weer een volgende keer.
Dankjewel voor de reactie. Uw storing snel verholpen en de zomerbanden gemonteerd.
Klantvriendelijk en ben dik tevreden over dit bedrijf. Myckel nog bedankt voor het schoonmaken van de velgen bij mijn bandenwisseling 👍
Bedankt voor de mooie beoordeling. De winter voorbij en weer de zomerbanden erop.
Prettig bedrijf. Heel vriendelijke medewerkers.
Bedankt. Fijn dat we de APK hebben mogen uitvoeren, graag tot een volgende keer.
Bedankt voor uw reactie. Na uw APK weer goed zicht met nieuwe ruitenwissers.
goed, duidelijke informatie, alles volgens afspraak
Weer bedankt dat wij de onderhoudsbeurt aan uw auto hebben mogen uitvoeren en dat u tevreden bent.
Prima service. en correcte prijsopgave v.t.v.
Mooie beoordeling. Uw auto weer helemaal in orde.
vriendelijkheid staat hier voorop.
Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend dat de zekering defect was na het vervangen van de accu.
Klantvriendelijk, serieus en kennis van zaken
Bedankt voor de beoordeling. Fijn dat we u jaarlijkse onderhoudsbeurt weer hebben mogen uitvoeren.
Super snelle hulp. En alle medewerkers weer even vriendelijk en behulpzaam als altijd. Ik rijd graag 10km van mijn woonplaats naar deze garage omdat na 35 jaar ervaring als auto bezitter deze garage erboven uit springt.
Super beoordeling. Fijn dat we u als trouwe klant weer hebben kunnen helpen.
Bedankt voor de beoordeling en dat we een airco onderhoudsbeurt hebben kunnen uitvoeren. Graag tot een volgende keer.