Mijn ervaring beschrijf ik als volg . Ik ben er naar mijn gevoel netjes geholpen en heeft mij het vertrouwen gegeven van een goed auto bedrijf waar ik eerlijk geholpen ben.
Zoals ik boven al vermeld heb.
Goed geregeld, vriendelijk en zorgvuldig!
Paar weken gezocht naar een juiste nieuwe auto nadat ik een ongeluk had gehad. Twee eerder aangeboden waren technisch helaas niet echt in orde tekrijgen. Maar de derde is een prima auto. Ik ben er heel erg blij mee en ook met de aangeboden service en diensten. Kortom Top Daniel, Marco en de rest van het team.
Uitstekende service!
Was de eerste keer dat ik met mijn auto in de garage kwam. Is super goed bevallen, vriendelijk en snel geholpen.
Werkt goed op afgesproken tijdstip.
Allereerst prettig ontvangen en gekozen voor een auto bij Cortenraad. De auto vandaag afgehaald en zo als besproken afgeleverd
Prima geholpen en duidelijke afspraken
Vriendelijk , goede uitleg , prima afhandeling van afgesproken diensten , goede service. Zeer zeker aan te bevelen
Geen commentaar
Zoals gebruikelijk perfect alles uitgevoerd maar mag je ook verwachten. De vorige beurt bij MINI Dealer KERAM was ongeveer zelfde prijs.
Zowel auto als camper worden op vakkundige manier onderhouden en daar waar nodig gerepareerd.
accuraat en klant vriendelijk
Goed,deskundig en volgens afspraak geholpen
Toegestuurde offerte: prima. Maken afspraak: prima. Ontvangst: prima. Gebruik leenauto: prima. Uitvoering werkzaamheden( inclusief filmpje) door monteur: prima. Afhandeling factuur: prima.
Geweldige bejegening, goeie timing, prima deskundigheid..
Vriendelijk personeel, goede service!
In de ochtend hoorde ik een vreemd geluid bij de rem en omdat ik in de middag op vakantie zou gaan toch maar even gebeld. Ik kon direct terecht en na een paar uurtjes kon ik (veilig) op vakantie! Top service!
Betrouwbaar en fijne service
Met de camper op vakantie - en dan start hij niet! Snel de pechhulp gebeld, die op zaterdagmorgen de auto kwam starten en me dringend aanraadde en nieuwe accu te kopen. Gelukkig was Cortenraad Autos open en het juiste type accu voorradig. Daniel heeft me snel geholpen en de accu er ook nog gratis in geplaatst. Hulde!
Zeer aardige mensen. Een garage met verstand van auto's, waar je kundig wordt geholpen.
Je wordt goed geholpen. Zeker toe. Er nog een rammel in de motor bleek te zitten, dat werd meteen verholpen.