Motorrijbewijs hier gehaald, top rijschool. Goede en gezellige instructeurs.
Relaxe en prettige manier van aanwijzingen geven ter voorbereiding op het examen.
Ik heb hier mijn motorrijbewijs behaald, en ben zeer tevreden over de instructeurs die mijn begeleid hebben met het behalen van het rijbewijs. Ik zou iedereen deze rijschool aanbevelen.
Op onze leeftijd (75 respectievelijk 78) met ieder meer dan 50 jaar rijervaring is het afwennen van ingesleten rijgewoontes niet een- voudig. Als je dan op onze leeftijd nog gaat voor C-1 + automaat, omdat het gewicht van onze camper de 3500 kg overstijgt, ligt dat niet bepaald voor de hand. Je zal maar instructeur wezen. Na een paar dagen stond voor ons al vast dat we de juiste rijschool hadden gekozen. Slagen of niet kon ons oordeel niet meer veranderen. Kanjers zijn het. Bedankt voor jullie inzet. En voor de lezer dezes, wij zijn geslaagd.
Op basis van wederzijds vertrouwen een toch wel specifieke rijtraining C1 in een voor mij speciaal aangepast lesvoertuig, verzorgd door Rijschool Van Zuylen. Voor Jos zowel als voor mij een bijzondere ervaring. Een vlotte afhandeling in een kort tijdsbestek met een positief eindresultaat. Prima !!
Duidelijke planning die ook aangepast kon worden ivm mijn werk. Duidelijke lessen en communicatie. Ben er zeer tevreden mee hoe alles is verlopen. En alles in één keer geslaagd voor mijn motor rijbewijs !
De gehele opleiding voor het rijbewijs c gevolgd, en kan niet meer zeggen dan geweldig! Leuke lessen met Jos en Matthieu en niet geheel onbelangrijk in 1x geslaagd!!
Denken mee, professioneel
Geweldige rijschool, hebben een automaat voor C1 rijbewijs die ik nergens kon vinden tot dat ik bij rijschoolvanzuylen.nl kwam. Prettige rijinstructeurs waarbij je je prettig voelt. Ik heb Matheu gehad fantastische man. in één keer geslaagd.
C1 rijbewijs gehaald voor de camper
Heel veel geleerd en hele leuke lessen gehad het zijn geweldige instructeurs
Prima rijschool en ontspannen sfeer
Aanhanger en motor gehaald Super rijschool
Zeer goede rijschool maken duidelijke afspraken en doen er alles aan om te zorgen dat je slaagt. Ik heb hier mijn c rijbewijs gehaald en ga hier ook zeker verder.
Fijne rijschool, komt afspraken na en denkt met je mee. Ze hebben mijn zoon goed begeleidt naar zijn rij examen Fijn dat je na het afgenomen pakket maandelijks kan betalen.
Ik heb door deze rijschool mijn praktijkexamen bij de eerste poging gehaald
Heb heel goede lessen en begeleiding gehad om mijn motorrijbewijs te halen, Mike, Mathieu en Adelmo top gozers en zeer goede instructeurs.
Ik heb mijn motorrijlessen gevolgd bij rijschool van Zuylen, ik heb mijn AVB en AVD examen in één keer gehaald. Ze geven op tijd aan als ze denken dat je meer lessen nodig te hebben zodat je je examens in een keer kunt behalen. Super fijne rijschool!
Ze geven goede rijlessen.Allebei mijn kinderen zijn de eerste keer geslaagd!
De lessen op weg naar mijn C1 rijbewijs waren prettig en vakbekwaam. Ook was het fijn te mogen lessen in een Iveco Daily met automaat wat een perfecte match is voor wat ik nodig heb voor mijn camper. Al bij al kan ik van Zuylen van harte aanbevelen.
Rijschool Van Zuylen werkt met meerdere instructeurs. Hierdoor krijg je brede feedback. Ze benoemen je aandachtspunten, de leermomenten worden daardoor goed in beeld gebracht. Daar heb je wat aan! De eerste keer geslaagd voor alle onderdelen. Afspraken worden via e-mail en de Plan-Go app gecommuniceerd. Verzetten? Even bellen en het wordt geregeld. Het zou fijn zijn als de afspraken ook direct in de digitale agenda's van de cursisten geplaatst zouden kunnen worden.
Met veel plezier gelest en in één keer mijn motor rijbewijs gehaald.
Goed sfeer op deze school. Iedereen is vriendelijk, en de instructeurs zijn top! Veel gelachen, maar ook zeker veel geleerd! Mocht er weer een rijbewijs bij komen, ga ik dat zeker hier weer doen.
Gezellige rijschool en geven een goede uitleg