Fijne rijschool en zeker een aanrader voor andere! Toppers bedankt.
Ik heb het lessen als fijn ervaren. Zeker na dat ik gezakt was vond ik het fijn dat de rij instructeurs me gemotiveerd hielden en door blijven zetten
Ik heb Van Zuylen ervaren als een goede rijschool om je motorrijbewijs te halen. Ze komen hun afspraken na en als het nodig is kunnen deze aangepast worden. Verder hangt er een goede sfeer en zijn de rijinstructeurs bekwaam en gezellig.
Zeer gemotiveerd en vriendelijke instructeurs, geven duidelijke aanwijzingen en ook complimenten als je iets goed ingeschat hebt, waardoor je meer zelfvertrouwen hebt om ook zelf gemotiveerd te blijven en het tot een geslaagd einde te brengen!
Goede instructie, fijn contact veel mogelijk.
Hele goede lessen en begeleiding van het halen van m’n motor rijbewijs. Je leert niet snel een truc om je rijbewijs te halen maar echt goed en zelfverzekerd motor rijden. Mike super bedankt!
Duidelijke afspraken, fijne app voor planning
Duidelijke aanwijzingen en extra aandacht aan de punten die verbeterd kunnen worden
Mijn beleving was een goede betrokkenheid met en deskundigheid van de rijschool voor de leerling. De eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik op een vorige rijschool 5 uur les had gehad op 1 dag en daarna examen op de zelfde dag. Gezakt dus maar ik heb er ook een heel vervelend gevoel aan over gehouden en heb me afgevraagd hoe deskundige mensen je zoiets aan kunnen doen.
Met de juiste begeleiding kon ik in een ochtend goede voortgang boeken in mijn rijstijl met de aanhanger. Resultaat was een zeer tevreden examinator, en ondergetekende uiteraard.
Goede instructeur, duidelijk in zijn uitleg. Prettig in omgang.
De sfeer is er ontspannen, vriendelijk en geruststellend. Tijdens de lessen wordt er prettig en oplettend geïnstrueerd, vandaar dat ik met zelfvertrouwen examen kon gaan doen, Bedankt dus!!
zelf vond ik de manier van onderwijs heel erg fijn, er was een ontspannen sfeer in de auto waardoor je je vrij voelt om vragen te stellen en fouten te maken
Ik heb de rijlessen als zeer prettig en fijn ervaren. Zoveel mogelijk een vaste instructeur en als het een keer anders was dan lieten ze dat netjes weten. Er is duidelijke communicatie over het verloop van de lessen en wat je kunt verwachten. Ook fijn dat ze theorie lessen geven, dit heeft mij veel geholpen. Ik was begonnen in de automaat en wilde uiteindelijk toch voor de schakel gaan, dit hebben ze makkelijk voor mij omgezet. Dat was fijn. Bedankt van Zuylen voor de leuke en gezellige lessen
Goede begeleiding
Van zuylen is een hele fijne en open rijschool. De instructeurs tonen oprechte interesse in je. Er hangt van begin tot eind een hele fijne huiselijke sfeer bij de rijschool. Iedereen is gemotiveerd, en leerlingen motiveren ook elkaar. Dit geeft een fijn en vertrouwd gevoel. Alles wordt goed en duidelijk uitgelegd De instructeurs kijken goed naar wat je echt nodig hebt. Ze zijn hierin eerlijk: ook wanneer je een lesje minder nodig hebt. Ik zou deze rijschool iedereen aanraden.
Goede ervaring, CE gehaald in 1 x
Van zuylen is een hele fijne en open rijschool. De instructeurs tonen oprechte interesse in je. Er hangt van begin tot eind een hele fijne huiselijke sfeer bij de rijschool. Personeel is gemotiveerd, en hierdoor motiveren leerlingen ook elkaar. Dit geeft een fijn en vertrouwd gevoel. Alles wordt goed en duidelijk uitgelegd De instructeurs kijken goed naar wat je echt nodig hebt. Ze zijn hierin eerlijk: ook wanneer je een lesje minder nodig hebt. Ik zou deze rijschool iedereen aanraden.
Zeer goede uitleg en instructies, gezellig zowel bij de koffie als in de auto, ook een zeer goede voorbereiding op het examen