Elke les een leuke en leerzame les gehad. Niet te serieus en er hangt altijd een prettige sfeer in de auto.
Ik heb het enorm goed ervaren fijne mensen om van te leren erg duidelijk schema en super lessen
Lessen zijn super duidelijk, gezellig. Serieus wanneer het moet.
Fijne rijschool, prettige instructeurs. Goed materiaal,. Alles in één keer gehaald dankzij deze toppers.
Alles was goed geregeld. En de instructeurs waren goed en chil.
Altijd flexibel qua planning. Rustig, veilig en professioneel geholpen met het motorrijden. Zeker aan te raden
Ondanks dat ik door Corona een lange periode op deze rijschool heb gezeten heb ik me er al die tijd enorm op mijn gemak gevoeld!
Duidelijk tijdens de lessen, en goed materiaal.
Prima gelest en afgereden in C1 automaat.
Rijschool van Zuylen stond als een team voor mij klaar. Zowel door het meedenken en het op korte termijn inplannen, het gastvrije ontvangst, de verzorgde uitstraling op alle fronten binnen de rijschool, de duidelijke en rustige instructies van de rijinstructeur. De begeleiding naar het praktijkrijexamen C1 camper automaat en de evaluatie van het positieve behaalde resultaat , dit alles op korte termijn, was een super ervaring.
Fijne rijschool met fijne instructeurs en persoonlijke aandacht! Elke keer met veel plezier gelest!
Fijn
Als leerling kun je vertrouwen op de kennis en kunde van de instructeur (Janny). Zij heeft mij goed geholpen om klaar te zijn voor je examen. Bedankt voor het prettige contact en ik zal een volgende zeker doorverwijzen naar jullie rijschool!
Rijschool van Zuylen is een fijne rijschool met een huiselijke sfeer goed materiaal en goede instructeurs! Ik kom hier graag terug voor mijn andere rijbewijzen!
Van Zuylen was helpful, kind, and a pleasure to work with every step of the way. I very much recommend them. Also, shout out to my instructor, Thijs, who did a fantastic job helping me pass my test and made the process super fun, too!
Zeer ervaren instructeurs waar ik veel aan heb gehad tijdens mijn motorlessen. Zeker een aanrader voor rijbewijs A in Oss en omstreken!
Top rijschool van Oss, vriendelijk personeel n je kun the eerst keer slagen !
Fijne rijschool. Ze helpen je waar je het nodig hebt om zo goed mogelijk de weg op te kunnen. Daarbij is de communicatie is prima!
De instructeurs beschikken over een uitstekende kennis en ervaring waardoor zij dit op een zeer prettige manier over kunnen brengen. Bedankt en ik raad jullie rijschool zeker aan!
Op 64 jarige leeftijd in één keer geslaagd voor mijn C1 rijbewijs, dit zeg al genoeg over de vakkundigheid van de rijschool
Iedere les die ik heb gehad heeft mij zeer geholpen. Je leert bijna iedere les iets nieuws en nemen ook echt de tijd voor je als je iets niet snapt of nog een onderdeel niet goed onder de knie hebt. Als je vragen hebt kan je die altijd stellen. Ook het nabespreken van de lessen was zeer fijn. Zo kon ik goed evalueren wat goed en minder goed ging. Ik zal rijschool van Zuylen zeker aanbevelen aan vrienden en familie.
Duidelijke uitleg en fijne insteucteurs. Nemen de tijd voor je als je iets lastig vind! Aanrader!
Goede rijschool duidelijke instructies ervaren en fijne instructeurs
Fijne rijschool, denken altijd met je mee zodat je elke week wel een keer kan lessen. Motorrijbewijs gehaald in slechts 4 maanden.