Mijn ervaringen zijn zonder meer goed.
Goed, vriendelijk
Altijd Goed! Alles wordt altijd netjes opgelost.
goede service, werkzaamheden naar tevredenheid opgelost en goede communicatie over de uit te voeren werkzaamheden
Techniek prima, echter slecht telefonische bereikbaarheid, bel afspraak niet nagekomen, factuur niet gereed bij ophalen auto.
Rechterbuitenspiegel was helemaal beschadigd en hing los. Ik belde om een afspraak voor reparatie te maken, maar moest eerst langskomen om te zien of de hele spiegel vervangen moest worden. Daarna kon er pas een afspraak worden gemaakt. Ik snap niet dat ik hiervoor 2x van Best naar Eindhoven moest rijden. Ook kreeg ik een opmerking over het feit dat ik het via de verzekering wilde regelen.
Ik heb hier vijf jaar lang mijn Kia Picanto naar tevredenheid laten onderhouden. In de eerste onderhoudsbeurt na verstrijken garantie (>150.000), kwam volgens Content een motorprobleem aan het licht met als gevolg olie- en koelvloeistoflekkage, mogelijk een kapotte cilinderkop of lekkende koppakking. Kosten waren vooraf moeilijk te voorspellen, maar het zou flink oplopen en mogelijk in orde van 1000 of meer gaan kosten. Meteen werd aangeraden aanschaf van een andere auto te overwegen, afhankelijk van het beschikbare budget. Indien ik toch overwoog de auto te laten repareren, zou dit pas over 2,5 week kunnen. Om zeker te zijn van de zaak ben ik bij een ander garagebedrijf voor een second opinion geweest. Hier bleek dat buiten een loszittend koelvloeistofslangetje, er geen enkele aanwijzing was voor andere problemen. Vervolgens heb ik hier naar tevredenheid de reparatie en het onderhoud laten uitvoeren. Content is prima voor onderhoud binnen de garantie, maar ik kom hier niet meer terug.
Top service van Erik om de auto te halen en brengen, echt perfect. Onderhoudskosten vind ik fors, maar dat zal er wel bij horen als je Jeep rijdt :)
Aanschaf auto perfect geholpen door Bas van Lieshout alles tot in de puntjes geregeld de auto rijd lekker Bedankt Bas
Prima bedrijf.