Goede service en de duidelijke uitleg over de werkzaamheden

goede service !!

Zeer Prettig !!

Service. Behulpzaamheid en netheid erg goed.

Service behulpzaamheid en netheid. Erg goed.

Elke handelaar heeft marge op een auto maar hier betaal je voor alles wat je wilt extra.

Wij gingen een auto bekijken en deze was netjes klaar gezet voor een proefrit. Wij zagen wat beschadigingen en wilden deze graag weggewerkt hebben. De werknemer, wat later een stagiair bleek te zijn die geen beslissingen mocht nemen, ging met ons in gesprek op kantoor. Hij gaf aan ons te begrijpen en zou vrijdag een schade expert laten komen om te kijken wat mogelijk was. Later kregen wij een telefoontje dat het verkeerde rapport erbij was gehaald en dat er nog veel moest gebeuren aan de auto en dat de schade of andere extra's die we bij de prijs in wilden bedingen voor eigen kosten waren. Na een teleurgestelde reactie van onze kant zou deze werknemer nog overleggen wat er wel mogelijk was en ons terug bellen. 2 dagen erna, geen belletje en was de auto aan iemand anders verkocht.. Zeer slechte zaak en dus niet aan te bevelen.

Meteen en prettig geholpen!

Kwam met kleine storing en werd direct en prettig geholpen! Probleem opgelost, prima dus.

Tis geweldig volk

Ik heb geen standaard auto en dan zijn de onderdelen soms moeilijk te vinden, maar ze laten me dan zelf onderdelen zoeken in Amerika.

In ons geval eerlijk en vakkundig uitleg.

Nvt

Snelle en goede service met duidelijke Afspraken

Perfecte service!

Potgieter staat altijd voor je klaar en denkt mee in oplossingen.

Zeer prettig om zaken mee te doen!

Deskundig en goed geholpen. Aardige medewerkers en afspraak is afspraak! En aanrader zou ik zeggen

Fijn bedrijf, met vriendelijke medewerkers, uitstekende service en kwaliteit.

Gewoon goed zonder gezeur!

Erg vriendelijk en duidelijk, de auto wordt bekeken en dan wordt je gebeld met de verwachte reparaties. Als de auto dan klaar staat wordt je weer gebeld. Goede service!

Gewoon goed zonder gezeur!

Top bedrijf

Fijn bedrijf, goede service en vriendelijke medewerkers, waar vind je dat tegenwoordig nog.

Goede service duidelijk

Goede service, je wordt gebeld over wat ze gaan doen aan de auto en eventuele te verwachten extra's

Top bedrijf

No nonsense, vakkundig en prettig

Sympatiek en eenvoudig afspraak gemaakt, meedenkende mensen en resultaat gericht