Prettig contact, goede service
Onderhoud uitgevoerd conform de afspraak
Apk goed geregeld
Afspraak voor reguliere APK en bandenwisseling zelf online kunnen doen en werkzaamheden zoals gewoonlijk prima verzorgd. Krakend geluid laten horen en kwam door een versleten aandrijfas. Nieuw niet meer leverbaar, maar de medewerker heeft met veel moeite een gebruikte as gevonden en gebruiksklaar gemaakt. Snel gemonteerd.
Keurig netjes werk geleverd. Geen verrassingen.
Ze doen alles wat in hun vermogen ligt. Denken mee in oplossingen over betalen. Helpen indien mogelijk onmiddellijk. Als er geen leenauto is brengen halen ze je. Erg klantvriendelijk, dus samengevat, William heeft een topploeg om zich heen
N.v.t
met "koelvloeistofpeil te laag, stop motor"-indicatie in onze auto onmiddellijk 1e afslag genomen en garage geïnformeerd. werden binnen een uur met auto ambulance opgehaald en vervoerd naar garage. aldaar een noodreparatie en we konden verder. volgende dag door de garage bestelde nieuwe slang gemonteerd en tevreden huiswaarts gekeerd. goed geregeld, tevreden klant!
Zeer tevreden over auto Potgieter. Ford Focus eind november 2023 gekocht. Probleem met de adaptieve cruise control in goed overleg keurig in de garantie opgelost. Al met al goed geholpen bij de aankoop en verdere afhandeling.
Je wordt gebeld als er iets mankeert aan je auto waar je geen rekening mee hebt gehouden.Ze staan je vriendelijk te woord.
Duidelijk, snel en vriendelijk. Kreeg een leenauto mee en kon al snel mijn eigen weer ophalen.
Netjes en snel geholpen mooie auto
Wij zijn erg tevreden met de service bij autogarage Potgieter
Alles prima geregeld dank!
zorgvuldig en professioneel bedrijf. Gewoon ook zoals het hoort te zijn.
Snel geholpen
Goed geholpen bij aanschaf nieuwe auto en goede prijs voor m'n oude auto gehad
Snel en netjes afgehandeld
Je wordt gelijk geholpen vriendelijke personeel .
Vriendelijk personeel; vakkundig want de auto is goedgekeurd voor APK. Een vooraf gesproken prijs betaald. Ik ben tevreden.
Tot zover niets dan lof voor deze garage bij de aankoop van onze auto. Zeer tevreden over het proces zoals het tot dusver is verlopen.
Ze komen eerlijk en klant gericht over
Duidelijkheid.