Prima prettige ontvangst en daar na goede afwerking van de werkzaamheden
We komen al jaren bij Potgieter en altijd met volle tevredenheid! Goede service, vriendelijk personeel en altijd een eerlijke prijs!
Goede behandeling van auto en klant!
Vriendelijke ontvangst. Doet wat is afgesproken. Super snel.
Vriendelijk
Altijd gelijk geholpen
Mijn auto wilde niet starten. Gebeld. Binnen q5 minuten was er iemand. Auto gestart. Direct afspraak gemaakt voor de volgende dag voor accu check.. Volgende dag zo even tussendoor. Nw accu. Goeie service....
Prima service en vriendelijk
Goede service, gaan door tot ze alles goed gerepareerd hebben, houden je ook op de hoogte van wat er vervangen moet worden zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Super garage, vriendelijk en staan je goed te woord. Top monteur,s. Mvg. Henk.
Keurig volgens afspraak geholpen
Wij kregen onze auto na de grote beurt terug met defecte achterlichten. Een telefoongesprek met de garage leverde helaas niets op aan hulp of service. Bij ons daaropvolgende bezoek kregen wij niet eens de kans om een zin af te maken; werden enkel onderbroken en kregen te horen dat het onze eigen schuld moest zijn. Wij komen hier niet meer terug en schakelen de Bovag in.
Zeer vriendelijk en behulpzaam
Altijd vriendelijk behulpzaam, en voor elk probleem een oplossing
Winterbanden uit het hotel waren voor opslag niet gemeten (profiel), 5 week voor montage aangegeven dat deze gecontroleerd moeste. Het vermoeden bestond dat ze teveel versleten waren. Helaas niet gecontroleerd en banden waren niet op voorraad. Conclusie; dubbel werk voor werkplaats en klant! Graag over je werk nadenken en vooruit denken.
Vriendelijk personeel op kantoor en vakkundige monteurs in de garage.
Gewoon prima
Zeer goede service
Met een cadeaubon voor een gratis APK is mijn auto gekeurd. Potgieter heeft er niets aan verdiend, maar met de goede communicatie en het beschikbaar stellen van een tijdelijke auto was de service echt top. Ik woon in Onstwedde en heb een garage om de hoek, anders was ik klant bij Potgieter geworden.
Ik heb een goede en correcte service behandeling ervaren. Leen auto geen probleem en goede communicatie over de goede en snelle afhandeling van de storing. Dit word mijn onderhoud en reparatie Garage
Altijf snelle en vriendelijke service denken mee met de klant. Zou ze zeker aanbevelen
Ik kom hier sinds 2016 en heb nog nooit problemen met deze garage gehad. Afspraak is afspraak bij deze mensen. Een dikke pluim voor hun inzet voor de klant.
Je wordt goed geholpen door monteurs en vriendelijke servicedesk.
Top service , alles goed geregeld, en mooie deal gemaakt
Netjes auto uitgelegd, alle tijd voor je