Zeer vriendelijke en vakbekwame mensen die voor elk probleem een oplossing hebben voor een redelijke prijs
Er wordt goed geluisterd naar wat je aangeeft en er wordt daarna niet gepusht maar de mogelijkheden besproken.
Was weer top geregeld
Duimpje omhoog
Alles gaat in goed overleg.
Ze gaan door zolang ze de storing van je auto hebben opgelost, top monteur,s
Mooie Skoda Octavia gekocht omdat onze ford met pech in Duitsland stond na problemen op de terugweg van vakantie. Ongezien en ondanks de gebreken een mooie inruil prijs gekregen. Ook de Skoda mocht al eerder mee omdat we om een auto verlegen zaten. Grote beurt en trekhaak volgt nog en Bovag garantie. We kunnen met een gerust gevoel voorlopig weer op pad. Prettige sfeer. Nogmaals bedankt!
Prima service en meedenken! Al
Airco controle en niet meer gedaan dan nodig was zodat de kosten ook eerlijk en normaal bleven…. Ga hier nog wel een keer heen
Het jammere is dat de vaste instellingen van de boordcomputer na elke pak gewijzigd zijn (stoel, klok, display, kachel, airco). Verder goede service en duidelijke afspraken.
Direct een reply op een vraag via mail. Auto is netjes afgeleverd erg tevreden.
Bij een verstopte waterafvoer in de vakantie kon ik ondanks dat ze helemaal vol zaten alsnog terecht voor het oplossen van deze storing. Snelle service, correcte prijs, kortom, erg fijn en zeer tevreden!
zoals ik gewend ben
Ik doe alle onderhoud zowel zakelijk als Prive bij de garage. Goede betrouwbare garage
Ik ben al jaren bij Potgieter klant en wordt altijd goed geholpen, goeie monteurs en klant vriendelijke service.
netjes en correcte afspraken
Vriendelijk, deskundig personeel, en vinden altijd een oplossing
Prima geholpen
Vanaf het eerste contact goed geholpen met transparante informatie, hierdoor snel een keuze kunnen maken waar ik nog zeer blij mee ben. Ook de aftersales is goed, dus al met al een betrouwbaar bedrijf die staan voor hun beloftes.
Camper gebracht voor onderhoud en distributie. Alles conform afspraak tegen een nette prijs. Ik was vergeten te zeggen dat de airco niet werkte, maar werd netjes gebeld dat ze het zelf ontdekt hadden en of ze deze ook moesten vullen. Dat noem ik super.
Nette services, klantvriendelijk.
Naast de goede service en klantvrienelijkheid ben ik zeer tevreden over het onderhoudsplan, ga zo door zou ik zeggen.
Zie bovenstaand.
Warm onthaal, veel mogelijk flexibel in afspraken
Heb een auto bij hun gekocht , helaas aan het begin een probleem mee gekregen , dit is keurig en snel opgelost! Dit is een bedrijf die zijn afspraken zeer goed nakomt en zeker aan te raden !