Geweldig bedrijf, prima service, vriendelijke contacten, deskundig, klantgericht, denken met je mee, open en eerlijk, geen rare prijzen, transparant, en zo kan ik nog doorgaan; toppers!
prima service snel geholpen goede spullen
Zoals altijd weer perfecte service en onderhoud perfect uitgevoerd.
Zoals altijd goed geholpen! En lekkere warme chocomel!
altijd fijne ervaringen met dit bedrijf. Vriendelijke en zeer service gericht.
Eerlijke mensen, die er onder andere voor zorgen dat je auto goed wordt onderhouden voor een mooie prijs. Ze doen wat ze beloven.
Auto gebracht voor ondehoudsbeurt en APK . Snelle en vakundig uitgevoerd tegen vooraf afgesproken tarief. Ben zeer te vreden.
Banden bezorgen en erop zetten.
Voor een grote beurt, werd alles keurig, duidelijk en helder gecommuniceerd. Wat ze tegen kwamen en goede uitleg.
Vorige week stond ik met mijn vriendin met de auto met pech onderweg, kapotte schakelbak. Autohuis Landeweerd kwam ons na een belletje onmiddellijk wegslepen en heeft de schade vakkundig beoordeeld. Het bleek dat onze eigen garage een fout had gemaakt bij de reparatie aan het kapotte onderdeel de week ervoor, ook al was dat buiten hun schuld. Omdat ons bedrijf de auto aanvankelijk niet op wilde halen keek auto Landeweerd met ons mee hoe we dit euvel het beste aan konden pakken. Zij waren bereid met onze garagehouder in gesprek te gaan en uiteindelijk kwaken we tot een vergelijk. We voelde ons erg gesteund en geholpen met een warme zorgvuldigheid waarin echt naar de mens werd gekeken. Er werd echt de tijd voor ons genomen. Dit helaas in tegenstelling met onze eigen garage die ons door laksheid het gevoel gaf in de kou te staan. Autohuis Landeweerd bracht ons na deze vriendelijke hulp ook nog eens gratis naar het station. We ervaarden dat dit de manier is waarom we graag als klant geholpen willen worden en we bevelen dit autohuis daarom van harte aan. Met vriendelijk groeten, Monique
Prima!
problemen worden naar tevredenheid verholpen .
Je wordt altijd goed ontvangen en krijgt een duidelijk advies met een vaste prijzen. Een prettig en goed bedrijf
Geweldig!!! Heel klantvriendelijk en heel veel kennis.
prettig
Zijn snel en vakkundig.
Landeweerd denkt mee over de zinnigheid van uit te voeren onderhoud. Een onderhoud dat niet nodig wordt niet uitgevoerd, maar w
Prima bedrijf. Goed overleg over reparatie, onderhoud.
Wij hebben een Volvo V40 Cross Country bij dit bedrijf gekocht. We zijn erg vriendelijk geholpen en als verrassing kregen we bij de aflevering te horen dat de auto een onderhoudsbeurt had gekregen plus een nieuwe apk. Dit terwijl bij ons bekend was dat dit een maand na aanschaf zou moeten plaatsvinden.. Kijk, dat is in onze ogen nou \"ouderwets goede service\" Robert, dank daarvoor. We zijn erg blij met onze auto en de manier hoe met ons meegedacht werd
Top bedrijf, altijd klaar on te helpen