Zeer vriendelijk en klantgericht
Erg goed en snel geholpen.
Zaterdag auto verwendag was grandioos, mijn auto is perfect van binnen en buiten gereinigd banden weer zwart en 4 deukjes goed en vakkundig hersteld tegen een wel zeer net prijsje en de opbrengst gaat naar een goed doel. De koffie was ook goed. Autohuis Landeweerd beveel ik iedereen van harte aan.TOP!!!
prettig ontvangst werkzaamheden vooraf goed besproken tussentijds afstemming gezocht over gevonden gebreken monteur maakt indruk over veel kennis te beschikken goed advies communicatie is top
We hebben een oudere auto waarbij dure onderdelen vervangen moesten worden. Hierin werd goed met ons meegedacht. We hebben zelf gebruikte onderdelen met garantie gekocht, bij een bedrijf die ook bij Autohuis Landeweerd goed bekend staat. Deze zijn er vervolgens hier in gezet en nu heb ik weer een auto die rijd als een zonnetje en vallen de reparatiekosten heel erg mee! Heel erg fijn deze service!
Prettig geholpen, ter zake kundig en klantgericht.
Ik word hier uitstekend geholpen en waar nodig wordt advies gegeven over diverse reparaties.
super service met een big smile, jaaa het bestaat nog!!
Uitgebreide aandacht en tijd voor aanschaf en eisen van de klant. Verschillende proefritten gemaakt met verschillende autos. Goed prijs/kwaliteit verhouding. Gastvrij.
Prima autobedrijf. Goeie en nette service monteurs weten waar ze het over hebben en denken met je mee voor een oplossing.
Als leek op autogebied lijkt het me een prima bedrijf. Attente medewerkers die meedenken. Een leenfiets met fietstassen. Erg handig omdat ik er mooi boodschappen mee kon doen alvorens de auto op te halen. Auto keurig gewassen afgeleverd.
Vriendelijke mensen,goede ontvangst.
Erg prettig en deskundig!.
Al meermalen onderhoud/APK laten plegen. Altijd goed overleg, duidelijke reparatie beschrijving en volgens afspraak.
Andere auto gekocht en deze direct naar Landeweerd gebracht voor grote beurt en APK (mijn vorige auto is daar ook altijd onderhouden). Alles naar grote tevredenheid verlopen. Er wordt altijd netjes gebeld als er iets gedaan moet worden en toen ik mijn auto ophaalde kreeg ik een gratis tip mee over het type auto (i.v.m. roetfilter). Ik ben en blijf een tevreden klant.
Vriendelijk behandeld. Goede service en voor een prima prijs. Aflevering netjes verzorgt.
Ik heb er een auto gekocht en ben er meerdere keren voor onderhoud geweest. Zeer netjes te woord gestaan en geholpen, op prettige en persoonlijke wijze. En een goede auto gekocht!
Altijd even vriendelijk en meedenkend