Prima, we konden rustig en ongestoord rondlopen voordat de verkoper bij ons kwam. Verkoper luisterde naar onze wensen en hielp ons bij de keuze zonder opdringerig te zijn.
Goed. Prettig ontvangen, goede service
ik heb hier mijn wens auto gekocht
Zeer accurate, vakkundige en klantgerichte behandeling!
Ik heb kontakt opgenomen met autobedrijf landeweerd omdat mijn neef daar met zijn vw polo was geweest voor groot onderhoud: distributieriem, riemschijven/remblokken ,grote beurt enz. Ik heb daar remblokjen v en a laten vernieuwen en de auto laten uitlezen Geweldige prijs kwaliteit verhouding en service
In een woord super,betrouwbaar en eerlijk autobedrijf!!!
Een gebruikte Renault Megane aangeschaft voor de prijs van € 5.450. Naderhand blijkt er enorm veel mis te zijn met de auto, waaronder kapotte airconditioning, falende elektronica en versleten koppeling en wiellagers. Hierdoor hebben wij voor deze auto (veel) te veel betaald. Dit ook met het oog op de reparatiekosten van bovenstaande problemen. Los van de kwaliteit van de occasion ging de verkoop erg soepel en was de verkoper erg gewillig ons bij te staan in de koop. Potentiele klanten raad ik ten zeerste aan alles, maar dan ook alles goed te testen.
Ik vond het alleen jammer dat ik helemaal niet op de hoogte ben gebracht vd Stop en Go functie. Deze vind ik waardeloos en zal ik moeten gaan verwijderen bij een Fiat dealer hier in de buurt. Hebben zeker milieufreaks bedacht, een vette premie hiervoor ontvangen en het slaat nergens op. Vraag me zelfs af of dit wel zo besparend mag zijn. Soms doet ie het zelfs helemaal niet. Ik heb er in elk geval geen vertrouwen in. De eigenaar van Autohuis Landeweerd was verder zeer oprecht en had ik alle vertrouwen in.
Zeer goede Service en zeer flexible kan het een ieder aanraden om hier eens iets te laten uitvoeren.
Ik heb een miskoop ondergaan met een eerdere auto bij een ander bedrijf, echter door de uitstekende service van Autohuis Landeweert heb ik nu een super autootje. Ik raad dit bedrijf zeer zeker aan!! Nogmaals, heel erg bedankt Robert!
Ik stond met pech langs de Kayersdijk toen een medewerker stopte en vroeg of hij kon helpen. Hij heeft me gesleept en ze hebben dezelfde dag ernaar gekeken. De volgende ochtend was mijn auto klaar. En het afslepen bleek gratis. Echt goede service!
Ik heb een zeer klantvriendelijke ervaring opgedaan in mijn zoeken naar nieuwe winterbanden en daarbij passende velgen. Voor mij een rit van Hengelo naar Apeldoorn waard.
Vandaag langs geweest i.v.m. de Groupon actie voor winterbanden. Ik kreeg koffie tijdens het wachten en 2 medewerkers monteerden de set banden zodat ik snel weer op weg kon. Gewoon vlot en correct afgewikkeld. Klein detail: de zomerwielen worden gratis opgeslagen en toen ik weg reed zag ik dat iemand ze keurig met de hogedrukreiniger werden schoon gespoten. Super toch!
Mijn auto moest een APK keuring hebben en werd afgekeurd vanwege een remleiding. Ze hebben mij goed, snel en vakkundig geholpen. Ze denken in oplossingen en is een eerlijk adres om je auto onder te brengen!
Wij hebben hier een 2e hands auto aangeschaft. Er wordt ruim de tijd voor je genomen, vriendelijk en professioneel bedrijf. Goede prijs/kwaliteit verhouding!
Goede service! Vriendelijk personeel, mooie open werkplaats.
prettige, eerlijke voorlichting en klantgericht.
De ervaring was goed
Ik heb vorige week mijn distributieriem laten vervangen. Erg goed voor mekaar! De prijs was vooraf duidelijk en ik kreeg 4 jaar garantie. Ook liet de monteur de oude riem zien zodat ik het verschil kon zien tussen oud en nieuw. Ik kom zeker terug.
Ik ben onlangs bij uw bedrijf geweest voor een auto. Ik ben inmiddels ergens anders geslaagd voor een Fiat 500 omdat ik toch graag een rode wilde. Van de bedrijven die ik heb bezocht bent u er één waar ik een fijne vriendelijke en eerlijke behandeling heb genoten.
Ik kwam n.a.v. een krantenartikel om me te orienteren op de mogelijkheden van nieuwe velgen + winterbanden. Het verkennende emailverkeer met de eigenaar verliep heel spontaan en beleefd, zelfs in de avonduren ! Bij een bezoek ben ik gastvrij ontvangen door de balie-medewerker en daarna door de technisch medewerker goed voorgelicht. Er is mij een 1e aanbieding gedaan.
Onlangs een Volvo S60 aangeschaft bij Landeweerd. Zeer tevreden over service en afwikkeling. Alles is zoals Robert verteld. Geen gedoe of verassingen achteraf. Je voelt je serieus genomen en er wordt ruim de tijd voor je gemaakt. De aankoop was ruim 3 maanden geleden en ik ben nog steeds content.
Uitstekende service en vakmanschap.